Gazete ilanı vermek

Tam Sayfa ilan Vermek

Gazete ilan merkezi her gün düzenli olarak Türkiye’nin her yerinden ilan almakta olup sizlere daha güvenilir ve daha uygun fiyatlı ilan anlayışı sunmaktadır. İlan merkezimiz sayesinde Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman, Sözcü, Dünya gazetelerine ve bir çok ulusal yayın yapan günlük gazetelere ilan ve reklam verebilmektesiniz.
Firmalar eleman arayışlarının çoğunu gazete ilanı vererek sağladığı gibi bir çok emlak, vasıta, araç satan bireylerde gazete ilanlarından faydalanmaktadırlar. Duyuru, vefat ilanı, kayıp ilanları gibi ilanlar da bir çok gazete de günlük olarak yayınlanmaktadır.
Bir gazetesinin içerisinde seri ilan ve ticari ilan yani kutulu, çerçeveli ilan olarak adlandırılan ilanlar her gün bir çok kişiye dönüşüm sağlamakta ve kısa zamanda uzun vadeli çözümler sunmaktadır.
Gazetelerin arka kapaklarında yayınlanan veya iç sayfalarında yayınlanan tam sayfa ilanlar da bu reklamlar arasında yer alır.
Tam sayfa ilan vermek için ilan merkezimizi günün her saati arayıp teklif alabilmektesiniz.
Tam sayfa ilanlar gazetelerin 1 sayfasının tamamında yer almasından dolayı maliyet olarak diğer ilanlardan daha fazla fiyat tutmaktadır. Sayfaların yerlerine göre bu fiyatlandırma değişiklik göstermektedir.
Tam sayfa resimli veya resimsiz vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız vefat ilanı sayfalarında ilanınız hemen yayınlanır.
Firma olarak eleman ilanı, firma tanıtım ilanı veya ürün tanıtımları ilanları gibi ilanlarınız da arka kapak sayfasında veya iç sayfalarda yayınlanabilmektedir.
Ayrıca tam sayfa ilanlarınız da veya tam sayfa vefat ilanlarında tasarımlarınızı dilerseniz bizler de yapmaktayız. Bunun için ayrıca ek bir ücret ödemenize gerek kalmamaktadır.
Güncel tam sayfa ilanı fiyatları ve tam sayfa ilanlar hakkında bilgi sahibi olmak için https://www.gazeteilanvermek.com adlı sitemizden bizlere ulaşabilirsiniz.
Tam sayfa ilan vermek için bizleri mutlaka arayın ve fiyat alın.
Gazete ilan merkezi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir