Gazete ilanı vermek

Seri ilan nedir ?

Seri ilan ulusal gazetelerde günlük, haftalık veya aylık yayınlanan küçük ilanlardır. Minimum üç kelimeden oluşan ilanlara verilen genel isimdir.
Gazetelerin belirlediği kampanyalar dahilinde ilan sayfaları denilen sayfalarda yayınlanan seri ilanlar firmaların, şirketlerin eleman bulmalarını kolaylaştırmak, daire, arsa, araç gibi mülklerin satılmasını kolaylaştırmak amaçlı verilen ilanlardır.
Üç kelimeden oluşan bir ilan verebileceğiniz gibi bir çok uzunlukta da ilan verebilirsiniz. Başlıklı (puntolu) alt üst çizgili, sarı kutulu, gri zeminli, çerçeveli olarak verilen ilanlarda daha dikkat çekici hale getirilmektedir.
Firmalar eleman ilanı vererek personel arayışlarında zaman tasarrufu yapmaktadırlar. Böylelikle daha hızlı ve pratik bir biçimde eleman arayışlarını sonuçlandırmış olmaktadırlar.
Gazete ilan vermek adlı sitemiz sizlere en uygun fiyatlarla ve kampanyalarla seri ilan hizmeti sunmaktadır. Haftanın her günü bulunduğunuz her yerden, nerede olursanız olun ilan verebilirsiniz.
Ödeme seçenekleri konusunda güvenilir bir sistem sunan gazete ilan servisi sizlere her saat hizmet vermektedir.
Gazete ilanları ve ilan hakkındaki tüm detayları sorup bilgi alabileceğiniz bir kaynak olan ilan ajansı sitesi sizlere her geçen gün daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunmak için uzman kadrosunu geliştirmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir