Kayıp ilanı vermek

Sanayi Sicil Belgesi Kayıp ilanı Vermek

Sanayi ve ticaret il müdürlüğünden alınan bir belgedir. Bu belge sanayi ürünü imal eden ya da bu sektörlerde faaliyet göstermekte olan işletmelere verilmektedir. Madencilik, su, gaz, taş ocakları sektörleri bunlara örnek olarak verilmektedir. Bu ve bunun gibi sektörlerde sanayi sicil belgesi kullanılır.
Sanayi sicil belgesinin kaybolması durumunda gazeteye kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir. Verilen kayıp ilanı kaybedilen belgenin geçersiz olduğunu ve yeni bir belge çıkarılacağını göstermektedir. Eski kaybolan sanayi sicil belgesi kayıp ilanı verildiğinde tüm hükmünü kaybetmiş olmaktadır.
Gazeteye kayıp ilanı verirken dikkat edilmesi gereken konular, kaybedilen evrak ve sanayi sicil belgesinin var ise kaybedilme tarihi, belgeye ait olan seri numarası mutlaka yazılmalıdır. Ayrıca sanayi sicil belgesi hangi şirket veya firmaya ait ise o firmanın tam ünvanı ilana mutlaka yazılmalıdır. İlanlarınızın geçerli olması açısından ilan metninin eksiksiz olmasında büyük fayda vardır.
Hürriyet, Posta, Sabah gibi ulusal gazetelere sanayi sicil belgesi kayıp ilanı vermek ve bu ilanlarınızı uygun fiyatlı yayınlatmak istiyor iseniz bizi günün her saati arayabilirsiniz.
Gazete kayıp ilanı servisimizi arayıp sanayi sicil belgesi kayıp ilanı verebilir ve diğer tüm ilanlarınızı kolaylıkla bulunduğunuz tüm illerden bir telefon ile yayınlatabilirsiniz.
Sanayi sicil belgesi ilanları hakkında detaylı bilgi almak, ilan örnek ve ilan ücretlerini öğrenmek için bizi her zaman arayabilir veya https://www.gazeteilanvermek.com adlı sitemizden bizlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Gazeteye kayıp ilanı verin ileri de yaşanacak olumsuz sonuçlardan hem kendinizi hem de firmanızı korumuş olun.
Gazeteye kayıp ilanı vermek adlı siteden de bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Gazete kayıp ilanı departmanı.

Sanayi Sicil belgesi kayıp ilanı örnekleri;

  • Firmamız Akaplast Plastik Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’ne ait 068269.00 belge numaralı sanayi sicil belgemiz kaybolmuştur. Hükümsüzdür.
  • 06.02.2012 tarih 599399 vergi numaralı sanayi sicil belgemizi kaybettik. Hükümsüzdür. Altınkılıçlar Kahve Ticaret A.Ş.
  • Belge No: 566636 numaralı sanayi sicil belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Ali Yeni
  • 553999.00 numaralı sanayi sicil belgemizi kaybettik. Hükümsüzdür. Ayşegül Selçuk Vergi Dairesi: Halkalı TC: 18884883988
  • Soyut Yapı Mühendislik Limited Şirketine ait 559913 belge numaralı sanayi sicil belgesi zayi olmuştur. Hükümsüzdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir