Kayıp ilanı vermek

Kurum Kimliği Kayıp ilanı Vermek

Çalıştığımız kurumlarda ve iş yerlerinde o işyerinde çalıştığımıza dair verilen kurum kimliklerinin kaybolması durumunda eski kimliklerin hükümsüz olması açısından gazeteye kayıp ilanı vermek gerekmektedir. Kayıp ilanları verilerek eski kaybolan kurum kimliğinin işlevi kalmamaktadır.
Eğer sizler de çalıştığınız iş yerinde veya kurumlarda kullandığınız kimliğinizi kaybettiyseniz gazeteye kayıp ilanı vermenizde son derece fayda vardır.
Günümüzde iş yaşantımız ve günlük hayatımız da kaybettiğimiz kimlikler arasında yer alan iş yeri ve kurum kimlikleri kaybedildiğinde gazeteye kayıp ilanı vermek için ilan servisini günün her saati nerede olursanız olun bir telefon ile arayın ve kayıp ilanı verin.
Kayıp ilanı vererek eski kurum kimliklerinizin kayıp olduğunu ve yeni kimlik çıkartacağınızı belirtmiş olmaktasınız. İleri de herhangi bir olumsuz durum ve olumsuz sonuçlarla karşılaşmamak açısından gazeteye kayıp ilanı vermek önemlidir.
Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Zaman ve diğer tüm gazetelere kurum kimliği, iş yeri kimlik kayıp ilanlarınızı ve diğer tüm kayıp ilanlarınızı almakta ve hemen yayınlamaktayız.
Haftanın her günü kesintisiz ilan vermek ve uygun fiyatlarla gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi her zaman bulunduğunuz her yerden rahatlıkla arayabilir ve gazeteye ilan verebilirsiniz.
Kurum kimlikleri ilanı vermek ve gazete kayıp ilanları hakkında detaylı bilgiler almak için https://www.gazeteilanvermek.com adlı siteden bizlere ulaşabilirsiniz.
Tüm gazetelere ilan vermek ve ilan örnekleri, ödemeleri hakkında bilgi almak için gazete ilan vermek adlı sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Kurum kimliği kayıp ilanı örnekleri;

  • SOSYAL Güvenlik Kurumu Başkanlığı kurum kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Ceyda Karayazılı
  • 12.11.2014 tarihinde Türk Hava Kurumu personel kurum kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Şerife Altıncı
  • 09.07.2014’de TBMM kurum kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Seval Kaşıkçı
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel kurum kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Ayten Alptekin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir