Gazete ilanı vermek

Sabah Gazetesi Mezuniyet Belgesi Kayıp ilanı

İlan Tarihiİlan MetniYayın Bölgesiİlan Türü

Geçici mezuniyet belgeleri okul tarafından diploma verilene kadar olan süreçte mezun olunduğuna dair verilmiş bir belge ve evrak niteliğindedir. Diplomanın yerine geçerli olan geçici mezuniyet belgelerinin kaybolması durumunda gazeteye ilan verilir. Geçici mezuniyet belgelerinin gazete ilanı olarak kayıp / zayi ilanı verilmesi işlemleri buradan yapılır. Sabah Gazetesi Mezuniyet Belgesi Kayıp ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan örnekleri ve yayınlanan ilanlar gibi sizde bizi arayıp gazeteye ilan veriniz.

Geçici Mezuniyet Belgesi Kayıp ilanı Ne Kadar?

Geçici mezuniyet kayıp ilanı fiyatlandırması kelime sayısına göre hesaplanmaktadır. Kelime sayısı arttıkça fiyat artmaktadır. Ortalama olarak Ankara Baskısında geçici mezuniyet kayıp ilanı fiyatı 30 TL – 40 TL gibi fiyat ortalamasında tutmaktadır. İstanbul Baskısında ilan ücretleri 40 TL ile 90 TL gibi fiyatlandırılır. İlana ait fiyatı net öğrenmek için ilan ajansını arayın.

Geçici mezuniyet belgeleri evrak kayıp ilanı statüsüne girmektedir. Evrak zayi sutununda yayınlanmaktadır. Posta, Sabah, Hürriyet, Milliyet gazetelerin yayınlanır. Bu gazeteler ulusal gazetelerdir. Günlük yayınlanmaktadırlar. Günlük yayınlanan bu ulusal gazetelere mezuniyet belgesi kayıp ilanları buradan verilmektedir.

Üniversitelerden alınan geçici mezuniyet belgesi kaybolması durumunda öğrenci işlerinin istemiş olduğu kayıp ilanının gazeteye verilmesi işlemleri buradan yapılmaktadır. İlan vergiğinize dair belge de buradan verilmektedir.