Gazete ilanı vermek

Nasıl ilan Veririm

Nasıl ilan veririm adlı yazımızda sizlere en kolay ve en uygun fiyatlı gazete ilanı verme işlemini göstereceğiniz. Gazete ilan büroları ve servislerimiz sizlere en uygun fiyatlı ilan verme seçeneklerini sunmaktadır. Hürriyet, Sabah, Posta, Sözcü ve Zaman gibi seri ilan sayfaları bulunan tüm gazetelere ilan verme işlemini gazete ilan büroları ile yapmanız mümkündür.

Bir çok yol ile gazete ilanı verebilirsiniz.

  • Sabit telefonlarımızdan ilan bürolarımızı veya şubelerimizi arayıp ilan metninizi bizlere yazdırmanız yeterli olacaktır. Seri ilan konusunda uzman ve profesyonel hizmet sunan müşteri temsilcilerimiz ile dilerseniz ilan metnini birlikte de oluşturabilirsiniz. Daha önce ilan vermediyseniz sizlere en uygun fiyat ve en uygun kampanya seçenekleri ile ilan metinleri sunmakta ve örnekler ile görerek ilan vermenizi sağlamaktayız.
  • Cep telefonlarımızdan bizleri Turkcell, Avea, Vodafone ve diğer tüm operatörlerden dilediğiniz saatte ve günde arayabilir ve gazete ilanını kolaylıkla verebilirsiniz.
  • Mail göndererek iletişim kısmındaki mail adreslerimize ilan metinlerinizi mail olarak göndermeniz durumunda sizlere 7 gün 24 saat anında dönüş yapılacak ve detaylar sizlerle paylaşılacaktır.
  • Gazete ilan formu doldurarak ilan metinlerinizi, isim soyisim ve telefon numaranızı göndermeniz durumunda sistemimize ilan formu hemen düşmektedir. Hemen sizlere uzman müşteri danışmanlarımız dönüş yapıp ilanlarınızın yayına hazır olmasını sağlayacaktır.
  • Whatsapp ile de 0532.675.85.15 nolu cep telefonundan kişilere ekleyebilir ve Whatsapp ile gazete ilanlarınızı bizlere gönderebilirsiniz. Hemen dönüş yapılıp sizlere hizmet verilmektedir.

Yukarıdaki tüm bu yollar ve yöntemler ile gazete ilanlarınızı bizlere göndermeniz durumunda sizlere en kısa sürede cevap verilecektir.

Ankara, İstanbul, Avrupa ve Anadolu Yakası, Adana ve diğer tüm il ve bölgelerden ilan bürolarımızı aramanız durumunda her gazeteye 7/24 ilan vermenizi sağlıyoruz. Gazete ilanlarında sizlere en uygun seçenekler, kampanyalar ve fiyatlandırma bilgilerini sunmaktayız.

Gazete ilan servisleri 7 gün 24 saat online ve telefon ile sizlere destek vermektedir.

Gazete ilan merkezi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir