Gazete ilanı vermek

Mal Alımı için İhale İlanı

Mal alımı için ihale ilanı ulusal yayın yapan gazeteler de 1 günlük olarak yayınlanması yeterli olan ilanlardır. Mal alımı için ihale ilanları Türkiye geneli baskısında yayınlanmaktadır.
Gazete ilan bürolarımız İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana illerinden günün her saati sizlere ilanlarınızı yayınlatmanız için yardımcı olmaktadır.
Mal alımı için ihale ilanlarını en uygun fiyatlı gazeteye veya gazetelere vermek için 7 gün 24 saat bizler ile irtibata geçebilirsiniz.
Mal alımı ihale ilanı yayınlatmak istiyorum diyorsanız bizlere ilan metninizin bir örneğini mail yolu ile göndermeniz yeterli olacaktır. En uygun ölçü ve boyutlar da ilan tasarımlarınız hazırlanıp sizin onayınıza sunulacaktır. Siz ilanınızı onayladıktan sonra ise ilanınız hangi gün isterseniz o gün yayınlanacaktır.
Mal alımı için ihale ilanı örnekleri, ilan ücretleri ve fiyatlandırmaları ile ilgili tüm detaylı güncel bilgilere ilan bürolarımızı arayıp ulaşabilirsiniz.
Ayrıca sitemiz üzerinden gazeteye mal alımı ihale ilanı ve diğer tüm ilanlar hakkındaki geniş bilgilere kolaylıkla erişebilirsiniz.
Kaliteli ve hızlı hizmet, en uygun fiyat avantajı ile sizler de gazeteye mal alımı için ihale ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizleri arayın.
En uygun ödeme seçenekleri (Havale, Eft, mail order ve sanal pos) sunan ilan bürolarımız Türkiye’nin neresinde olursanız olun ilan vermenizi sağlamaktadır.

Mal Alımı için ihale ilanı

 

 

Mal Alımı için İhale ilanı Örnekleri

 

 

Yakut Metalurji ve Geri Kazanım Endüstrisi Anonim Şirketi Mal Alımı için ihale ilanı

Yakut Metalurji ve Geri Kazanım Endüstrisi Anonim Şirketi Mal Alımı için ihale ilanı

 

Polatlı Ticaret Borsası Mal Alımı için İhale İlanı

Polatlı Ticaret Borsası Mal Alımı için İhale İlanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir