Gazete ilanı vermek

Kayıp ilanı Nasıl Verilir

Kayıp ilanı gazetelerde yayınlanan hükümsüzdür ilanlarıdır. Kayıp edilen kimlik, ehliyet, evrak, fatura, irsaliye gibi kıymetli evrakların kaybolması halinde gazetelere verilen ilanlardır.
Kayıp ilanları gazetelerde evrak kayıp ilanı ve kimlik kayıp ilanları olarak 2 bölüme ayrılmaktadır. Gazetelere kimlik ve evrak kayıp ilanları verildiğinde ertesi gün ilan yayınlanır.
Kimlik kayıp ilanları;
Nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet, öğrenci kimliği, personel kimliği, kamu kimlikleri, personel kimlikleri kısacası kimlik kartı olan ilanlardır.
Evrak kayıp ilanları;
Fatura, irsaliye, Atr belgesi, plaka, taksi fişi, perakende satış fişi, ödeme kaydedici cihaz levhası, araç ruhsatı, ökc levhası ve ruhsatı, işyeri açma çalıştırma ruhsatı, tüm ruhsatlar ve evrak niteliğindeki ilanlardır.
Gazeteye kayıp ilanı vermek için en uygun fiyatlar sunan ve tüm Türkiye’ye hizmet veren bir yer olan ilan servisi sizlere her daim hizmet vermektedir.
Nerede olursanız olun bir telefon ile bütün gazetelere ilan ve reklam verebilmektesiniz.
Gazete ilan örnekleri sayfası ile tüm kayıp ilanı örneklerine ulaşmanız ve ilan yayınlatmanız mümkündür.
Sizler için önemli olan kimlik ve evraklarınızı kaybetmeniz durumunda ne yapacağınızı öğrenmek ve istediğiniz gazeteye hükümsüzdür ilanı vermek için bizi aramanız yeterlidir.
Gazete ilanları arasında yer alan kayıp ilanları konusunda da konusunda tecrübeli olan ilan departmanımızı her zaman arayıp ilan verebilir ve güvenli ödeme seçenekleri ile ilan ödemenizi yapabilirsiniz.
Gazete kayıp ilanı departmanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir