Gazete ilanı vermek

Gazeteye iş ilanı Nasıl Verilir

Gazeteye iş ilanı nasıl verilir ? sorusuna cevap olarak sizlere detaylı ve önemli ayrıntıları yazacağız.
Gazete ilanları kişilerin arayışlarına hızlı ve etkin çözümler üreten bir ilan türüdür. Gazeteye ilan vermek aranan bir elemanı hemen bulmanızı, satılacak olan arsa, ev, mülk, araç gibi malların satılmasını sağlamaktadır.
Gazeteye iş ilanı vermek için yapmanız gereken bir kaç yöntem vardır.
İlk yöntem gazete ilan vermek adlı siteden bizlere ulaşıp telefon ile gazeteye iş ilanı verebilmektesiniz.
İkinci yöntem ise bu siteden ilan formu göndererek sizleri hemen aramamızı sağlayıp gazete ilanınızı kolaylıkla vermenizi sağlamaktadır.
Üçüncü bir yöntem ise sitemizde bulunan mail adreslerine mail yolu ile ilanınızı gönderebilir ve kolaylıkla hızlı bir biçimde sizlere dönüş yapabilmemizi sağlamaktır.
Gazeteye iş ilanı verirken en az 3 kelimelik ilan vermeniz, en fazla sınırsız kelime sayısında ilan verebilir, ilanınızı vermeden ve ilanınızı yayınlatmadan önce ilan örneklerinden ilanınızın nasıl çıkacağını görebilir ve bu şekilde daha sağlıklı ilanlar verebilirsiniz.
Gazeteye iş ilanı verirken tirajı yüksek olan, günlük yayın yapan, ulusal gazetelere Hürriyet’e, Posta’ya, Sabah’a, Star’a, Zaman gazetelerine ilan vermeyi tercih edebilirsiniz. Yüksek satış rakamlarına sahip olan bu gazetelerde ilanınızı hemen yayınlayıp hızlı bir biçimde ilanlarınızın dönüşümlerini sağlayabilirsiniz.
Bizler gazete ilan çağrı merkezi olarak sizlere günün her saatinde profesyonel kadro ile hizmet vermekte ve ilanlarınızı doğru, ekonomik ve kampanyalı bir biçimde yayınlamanızı sağlamaktayız.
Gazete ilan servisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir