Gazete ilanı vermek

Gazeteye ilan ve Reklam

Gazeteye ilan ve Reklam anlayışı basılı yayınlardan olan gazetelerin yayın hayatına başlaması ile yerini almıştır. Gazeteler de reklamlar bir çek çeşitlilik göstererek müşteriye (okuyucuya) sunulur. Burada 2 türlü reklam vardır. Çerçeveli reklamlar (ilanlar) ve seri ilanlar dediğimiz küçük ve çok fazla çeşidi olan ilanlardır.

Gazete reklamları okuyucunun dikkatini çekmeye yönelik olarak farklı sayfalarda yayınlanmaya başlanmıştır. Ve seri ilanlar da iç sayfalarda veya gününe göre değişiklik göstererek yayınlanan baskı bölgesinin ekinde yer almaktadır. Burada seri ilanlar genellikle eleman, emlak, gayrimenkul satışları, kiralama ve alımlar, vasıta ilanları, kayıp ilanı, zayi ilan, genel kurul ve duyuru ilanı gibi seçeneklerde karşımıza çıkmaktadır.

Gazeteye ilan ve Reklam

Hürriyet, Posta, Sabah Gazete ilan ajansı

Gazete reklamı dediğimiz ilan türleri ise çerçeveli olarak yayınlanmakta olan firma tanıtımı, promosyon, kampanya reklamları vs. gibi reklamlardır. Genellikle banner veya çerçeveli olarak iç sayfalarda, arka kapak sayfasında ve eklerde görülmektedir.

Gazete reklamları ve gazete ilan sayfaları açılmasından itibaren bir çok kesimden rağbet görmektedir. Çünkü gazeteler her gün basılıp yayınlanmakta ve bir çok farklı kişiye / kişilere ulaşmaktadırlar. Bu da reklam ve ilan talebini arttırmaktadır. Tirajları yüksek olan gazeteler daha fazla kişiye hitap etmektedirler. Çeşitli ilan türleri de seri ilan sayfalarının açılmasıyla hayatına başlar.

Gazete ilan ve Gazete Reklam Türleri

Gazete seri ilan sayfaları çeşitli eleman ilanları ile başlamakta, emlak, konut, arsa ilanları ve vasıta ilanları ile devam etmektedir. Son olarak evrak – kimlik – belge kayıp ve zayi ilanları ile duyuru ilanları olarak son bulmaktadır.

Ayrıca gazete vefat ilan sayfalarına; vefat ilanı, baş sağlığı ilanı, taziye ilanı ve ölüm ilanı gibi bir çok çerçeveli ilanlar da verilebilmektedir.

Günümüzde bir çok firma eleman ve personel ihtiyaçlarını karşılamak için gazeteye ilan vermektedir. Gazete ilan ajansımız online gazete ilan verme işlemi konusunda 7 gün 24 saat hizmet sunan bir seri ilan ve reklam firması ajansıdır. Bütün gazetelere hızlı ve ekonomik şekilde ilan verme işlemlerinin tamamı buradan yapılmaktadır.

Gazeteye ilan ve reklam ajansı ile zayi – kayıp ilanları ise diğer evrak, belge ve kimlik kayıp ilanlarını kapsayan ilan türleridir. Bu tarz zayi ilanı ve kayıp ilanı verme işlemleri de gazete ilan ajansı sayesinde yapılır. Gazeteye ilan vermek ve online gazete ilanı vermek için iletişim kısmından gazeteilanvermek.com/iletisim/ ilan ajanslarını aramanız yeterli olmaktadır.