Kayıp ilanı vermek

Zayi ilanı

Zayi ilanı gazetelerin iç sayfalarında bulunan seri ilanların içerisindeki kayıp ilanı başlığı altındaki ilanlara verilen genel isimdir. Zayi ilan herhangi bir belge, kimlik veya evrağın kaybolması durumunda gazeteye ilan olarak verilmektedir.

Kayıp ve hükümsüzdür ilanı vermek isteyen herhangi bir kişi gazete zayi (kayıp) ilan servisimizi araması durumunda hızlı ve pratik bir şekilde gazeteye kayıp ilanı verebilir.

Zayi ilanı

Gazeteye zayi ve kayıp ilanı vermek

Fatura, evrak, irsaliye, belge, değerli şirket evrakları, alındı belgesi, perakende satış fişi, diploma, öğrenci kimliği, yabancı kimlik kartı vs. tüm kayıp olan veya kaybedilen evrak ve kimlik – belgelerin kayıp ilanı verilmesi için gazete kayıp ilanı bürolarımızı aramanız yeterlidir.

Seri ilan sayfalarında günlük olarak yayınlanan zayi ilanları kaybolan kimlik ve evrakların yenisinin çıkarılması için verilmektedir. Ayrıca kaybolan evrak veya belge – kimliklerin ileride herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmaması açısından gazeteye kayıp ilanı verilir.

Gazete zayi ilan verme işleminizi saat kaç olursa olsun bize ilan formu doldurup hemen gönderebilirsiniz. Ücret, fiyatlandırma hakkında detaylı bilgiler ile sizlere hemen dönüş sağlamaktayız. Zayi ilanı verme işlemleri hakkında detaylı bilgiler almak ve gazeteye zayi ilan vermek açısından işlem yapmak, fiyatlandırma öğrenmek için iletişim sayfalarımızdan bizi aramanız yeterlidir.

Zayi ilanı Çeşitleri Nelerdir?

Kimlikler (personel kimlikleri, kurum kimlikleri ve iş yeri kimlikleri)

Yabancı tanıtma belgesi,

Geçici koruma kimlik belgesi,

İkamet izni belgesi,

İş yeri açma çalışma ruhsatı,

Yazar kasa ruhsatı ve ruhsatnameleri,

Ödeme kaydedici cihaz levhası,

Üniversite, lise diplomaları vs.

Geçici mezuniyet belgesi,

Öğrenci kimliği,

İş makinası ruhsat ve ruhsatnameleri,

Fatura kayıp ilanı,

İrsaliyeler,

Perakende satış fişleri,

Taksi fişi,

Aski güvence makbuzu,

Kaşe kayıp ilanları,

Konşimento,

Ordino,

Senetler,

Alındı belgeleri,

Sürücü belgesi,

Tasdiknameler vs.

Tüm bu ve buna benzer evrak, kimlik ve belgelerin hepsinin kaybolması durumunda verilen hükümsüzdür ilanlarına zayi ilanlar denilmektedir.

Gazeteye zayi ilan vermek istiyorum diyorsanız haftanın her günü Posta, Sabah, Hürriyet gazetelerine ve yerel gazetelere ilan vermek için bizi aramanız yeterli olmaktadır. Kayıp ilanı vermek ve gazeteye zayi ilan yayınlanması için iletişim telefonlarımızdan gazeteilanvermek.com/iletisim/ ilan ajanslarımızı arayınız.

Gazete ilan Servisi Departmanı