Gazete ilanı vermek

Etimesgut Gazete ilan Servisi

Etimesgut gazete ilan servisi sayesinde ulusal, günlük gazeteler de seri ilan ve kutulu ilan yayınlatmak artık çok daha kolay hale geliyor. Etimesgut ilan bürolarımızı aşağıdaki telefon numaralarından her zaman aramanız durumunda gazeteye kolaylıkla ilan verebiliyorsunuz.
Firma olarak eleman arayışınız olması durumunda veya satılık – kiralık veya sahibinden ev, arsa, konut gibi ilanlarınızı, araç satış ilanı ve kayıp kimlik, diploma, ehliyet, src belgeleri ve fatura kayıp ilanlarınızı hızlı ve uygun fiyatlar ile gazelere almaktayız.
Etimesgut gazete ilan servisi siz müşterilerine kolay ödeme seçenekleri ve güvenilir hizmet vermektedir. Türkiye’nin veya Ankara’nın neresinde olursanız olun bir telefon ile Posta, Sabah, Hürriyet, Zaman, Star ve Sözcü gazetelerine ilan verebiliyorsunuz.
Gazetelere düz seri ilan verebilir veya başlıklı, puntolu, sarı kutulu dikkat çekici ilanlar da verebileceğiniz Etimesgut ilan büroları sayesinde sizler de bir telefon ile ilanlarınızı hemen ekonomik fiyatlar ile verebilirsiniz.
Hürriyet Ankara ekine, Sabah sarı sayfalara, Posta seri ilanlar bölümüne ve diğer tüm gazetelere kolayca oturduğunuz yerden ilan vermek için bizi bir telefon ile aramanız yeterli olacaktır.
Gün geçtikçe büyüyen gazete ilan sayfalarında sizler de yerinizi zaman geçmeden alın. Dilediğiniz elemanı bulun ve işleriniz daha hızlı çözüme kavuşsun.
Etimesgut gazete ilan servisi ile bütün gazetelere sekreter, muhasebe elemanı, tekstil, matbaa elemanı, grafiker gibi tüm eleman ilanlarınızı verebilirsiniz.
Ayrıca tüm duyuru ilanlarınızı dernek, federasyon, vakıf, kongre, genel kurul ilanı gibi ilanlarınızı da ilan bürolarımızı arayıp verebilirsiniz.
Sitemiz de bulunan telefon numaralarından bizleri pazar günü dahil her zaman arayıp ilan vereceğiniz gibi ilan formu doldurarak da ilanınızı gönderebilirsiniz.
Vefat, anma, cenaze ve baş sağlığı gibi ilanlarınızı da ücretsiz tasarımlarını yaparak hemen yayınlamaktayız.
Siz de vakit kaybetmeden gazete ilanı vermek istiyorum dediğiniz her zaman Etimesgut ilan servisini arayın ilanlarınızı hemen yayınlatın.

Etimesgut gazete ilan servisi

etimesgut gazete ilan servisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir