Kayıp ilanı vermek

İlk Yardımcı Sertifikası Kayıp ilanı Vermek

İlk yardım sertifikası da diğer belge, evrak ve kimlikler gibi kaybolması durumunda gazeteye ilan verilmesi gereken evraklar arasında yer almaktadır. Herhangi bir sebepten ötürü ilk yardımcı sertifikasının kaybolduğu anda gazete kayıp ilan merkezini aramanız ve gazeteye kayıp ilanı vermeniz yeterli olacaktır.
Türkiye geneli yayın yapan ulusal gazeteye ilkyardımcı sertifikası kayıp ilanı vermek için ilan bürolarını aşağıdaki telefon numaralarından günün her saati arayabilir ve gazetelere ilan verebilirsiniz.
Günümüz de bir çok evrak ve belge, kimlik kayıp olmaktadır. Vatandaşların ileriki yaşantılarında olumsuz bir durum ile karşılaşmamaları açısından gazeteye kayıp ilanı vermeleri önemle tavsiye olunmaktadır. Siz veya yakınlarınız kimlik veya evrak gibi kayıp ilanları yaşadıysanız gazeteye ilan verin kendinizi güvence altına alın.
İlkyardımcı sertifikası kayıp ilanı vermek, gazete ilan örneklerini görmek ve ilan yayınlatmak için bizlere nerede olursanız olun 7 gün 24 saat ulaşın ve ilan verin.
Posta, Sabah, Hürriyet, Star gibi ulusal yayın yapan gazeteler de ilanınız hemen yayınlanmaktadır. İlkyardımcı kayıp ilanı verdikten hemen sonra yeni sertifikanızı çıkartmak için başvurunuzu yaparken gazete ilanınızı da götürmeniz gerekmektedir.

Gazete kayıp ilanı bürosu.

İlk yardımcı sertifikası kayıp ilanı örnekleri;

  • TÜRKİYE Cumhuriyeti Ankara Valiliği İl Sağlık Müdürlüğünden almış olduğum İlkyardımcı belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Eşref İlhami YEĞEN
  • THY İlkyardımcı kimlik kartımı, ilkyardımcı sertifikamı kaybettim. Hükümsüzdür. Gözde Ezgi YAVUZ
  • 2847-187 numaralı İlkyardımcı kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Mehmet ERKAN
  • T.H.Y. İlkyardımcı sertifikamı kaybettim. Hükümsüzdür. Altan KOÇAK

ilk yardımcı sertifikası kayıp ilanı vermek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir