Gazete ilanı vermek

Üçüncü Şahıslara Duyuru ilanı Vermek

Üçüncü Şahıslara duyuru ilanı vermek Herhangi bir nedenden dolayı şirket ile veya kişi ile ilişiğinin kalmadığını belirtmek amaçlı gazeteye verilen duyuru ilanlarına 3.şahıslara duyuru ilanı adı verilir. Kamuoyuna duyuru niteliğinde gazeteye verilen ilan türleridir.

Bu kategorideki duyuru ilanı firmalar tarafından verildiğinde kişi veya kişiler ile firmamız arasında hiçbir ilişik kalmamıştır olarak da verilebilmektedir.

Ayrıca duyuru ilanı kişiler ile aralarında hiçbir hukuki, maddi bağ kalmadığına dair de verilmektedir.

Gazeteye duyuru ilanı veya şahıslara duyuru ilanı olarak ilan vermek istiyorum diyorsanız gazete ilan büroları arayınız. Böylelikle bu durumunda ilanların verilmesi sağlanır.

Kamuoyuna Duyuru ilanı çeşitleri nasıl verilir ?

Çerçeveli olarak sütun santim ölçüleri ile verilir. Aynı zamanda Çerçeveli verilen ilan türleri kutu veya çerçeve içerisinde yayınlanır. İlan metni çerçeveli tasarım halinde hazırlanır ve yayınlanır.

Seri ilan olarak verilen ilanlar ise DUYURU sutunu başlığı altında yayınlanır. Seri ilan sayfalarında yayınlanan ilan türleridir.

Duyuru ilanı hangi gazetelere verilir?

Hürriyet Gazetesi, Milliyet Gazetesi, Posta, Sabah, Sözcü, Cumhuriyet gazetesi vs. gibi ulusal gazetelere duyuru ilanı veya kamuoyuna duyuru ilanı verilmektedir. Bu gazeteler günlük olarak yayınlanan ulusal gazetelerdir. Tiraj olarak yüksek tirajlı gazetelere ilan verilmektedir. Yerel gazetelere de ayrıca ilan alınmaktadır.

Yerel Gazetelere de duyuru ilanı verilmektedir. Bölgesel olarak yayınlanan gazetelerdir.

Üçüncü Şahıslara Duyuru ilanı Nasıl Verilir?

Gazete ilan ajanslarımızı telefon ile aramanız durumunda ilan metniniz hazırlanır. Hızlı bir şekilde düzenlenir. Anında yayına hazır hale getirilir. İstediğiniz süre içerisinde, istenilen gazete veya gazetelerde yayınlanmaktadır.

Gazeteye ilanlar Nereden Verilir?

Sonuç olarak tüm bu ilan çeşitleri Gazete ilan ajansı tarafından istediğiniz gazeteye bir telefon ile verilir.

Bu tarz ilanlar Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü ve Milliyet gazetelerinde / ulusal veya yerel gazetelerde yayınlanmasını istiyorsanız mutlaka arayın. Hemen gazete ilanı fiyat teklifi isteyin. En uygun fiyat avantajlarından faydalanın.

Hemen teklif almak için arayın. İlanınıza özel tasarım ve ilan metni oluşturalım. Veya ilan metniniz var ise size en uygun fiyata ilanlarınızı yayınlayalım. İlan iletişim telefonları sayfasından bize haftanın her günü ulaşabilirsiniz. İlan teklifi, fiyat ve kampanya, gazete bilgileri vs. gibi bir çok bilgiyi alabilirsiniz.

Üçüncü Şahıslara Duyuru ilanı Örneği

  1. Üçüncü Şahıslara Duyuru ilanı Vermek

    Gazeteye Üçüncü Şahıslara Duyuru ilanı Vermek

     

    ŞAHISLARA DUYURU – AZİLNAME

Bakırköy 36.Noterliğinin 14.04.2016 tarih ve 11521 yevmiye nolu ve Bakırköy 36.noterliğine 22.12.2016 tarih ve Y41669 nolu Bakırköy 36.Noterliğinin 18.05.2017 tarih ve 12983 yevmiye nolu vekaletnameleri ile vekil ettiğim CENK ERDOĞAN’ı, BAKIRKÖY 36.Noterliğinin 23.06.2022 tarih ve 10576 Yevmiye nolu Azilname ile vekilliğimden AZLETMİŞ BULUNUYORUM.

Tüm 3.şahıslara, Cenk ERDOĞAN’ın hiç bir şekilde beni temsil yetkisi bulunmadığını, kendisini azletmiş olduğum 23.06.2022 tarihinden itibaren CENK ERDOĞAN tarafından benim adıma yapılmış olan her tür hukuki ve borçlandırıcı işlemin geçersiz olduğunu ve bu tarihten itibaren yapılan hiçbir işlem nedeniyle sorumlu olmayacağımı ilanen bildiririm.

SÜLEYMAN DEMİRDAĞ (TC. 56149520732)

Yukarıda bulunan üçüncü şahıslara duyuru ilanı vermek ilan örneklerinden yararlanarak veya farklı bir şekilde ilan verin. Üçüncü şahıslara duyuru ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan telefonlarından hemen arayın.