Gazete ilanı vermek

Anketör ilanı Vermek

Hürriyet, Posta, Sabah gibi gazeteler de yayınlanan seri ilan sayfaları içerisinde bulunan reklam ve ilanların en baş sıralarında yer alan anketör ilanları ile firmalar istedikleri anketörleri, istedikleri kriterlerdeki personelleri bulmayı hedeflemektedirler.

Anketör ilanı vermek ve yayınlatmak için seri ilan bürolarımızı İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa aramanız yeterli olmaktadır. Gazete ilan bürolarımız sayesinde tüm gazetelere anketör ilanı verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Anketör ilanları düz seri ilan olarak verilebildiği gibi gazeteler de başlıklı, puntolu anketör ilanları da yayınlanmaktadır. Sizler de daha fazla müşteri veya personele ulaşmak açısından puntolu ilan veya başlıklı ilan verebilir bir çok okuyucunun dikkatini çekmeyi sağlayabilirsiniz.

Firma olarak anketör mü arıyorsunuz ? Anketör bulmakta zorlanıyor musunuz ?
Tüm kreiterler de yaş aralığı, ikamet ettiği yer, bay – bayan gibi özellikleri ekleyerek gazeteye anketör ilanı vererek dilediğiniz anketörü bulmanızı sağlıyoruz.

Firma, şirket olarak sizler de basılı yayın yapan ve günlük yayınlanan ulusal gazetelere Posta’ya, Hürriyet’e, Sabah’a, Star’a anketör ilanı vererek personelinizi hemen bulun.

Gazeteye anketör ilanı vererek bir uygun fiyatlar ile fazla maliyet ödemeden ilanlarınızı yayınlamanıza yardımcı olmaktayız. 7 / 24 hizmet veren ilan bürolarımızı aşağıdaki telefon numaralarından arayıp dilediğiniz yerden, dilediğiniz zaman ilan verebilmektesiniz.

7 / 24 destek, uygun fiyat, kampanyalı, dikkat çekici ilanlar, kolay ödeme seçenekleri ile sizler de gazeteye anketör ilanı vermek için bizi arayabilirsiniz.

Anketör ilan örneklerini istemek için bizim ile irtibata geçebilirsiniz.

Gazeteye anketör ilanı vermek

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir