Gazete ilanı vermek

Ekonomik Gazete ilan Çözümleri

Günümüzde bir çok firma ve şirketler personel bulma ve işçi temin etmek için basılı yayın kaynaklarından olan gazete ilanlarını ve seri ilan sayfalarını tercih etmektedirler. Hal böyle olunca ekonomik ve uygun fiyatlı ilan vermek için gazete ilan vermek adlı site hizmet vermektedir. Gazete ilanlarından ekonomik, uygun fiyat çerçevesinde sizlere hizmet veren ilan servisi tüm Türkiye şehirlerinden bir telefon ile gazeteye ilan almaktadır.
Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü gibi ulusal yayında bulunan gazeteler ile çalışan gazete ilan servisi sizlere en uygun fiyatlı ilan verme işlemini detayları ile göstermektedir. Örneğin; il olarak İstanbul veya Ankara’dan bir telefon ile ilan bürolarımızı aramanız durumunda gazeteye iş ilanı verirken çok daha uygun fiyatlı ilanlar verebilirsiniz. Bunun yanı sıra gazeteye ilan verirken ilanınız kampanyalı olarak promosyonlu bir şekilde çok daha fazla yayında kalmaktadır. Kampanyalı ilan seçenekleri de sunan ilan servisine bir telefon ile ulaşmak mümkündür. Aşağıdaki telefon numaralarından gazete ilanı vermek istiyorum dediğinizde bizi aramanız yeterli olacaktır.
Konusunda uzman çalışanları ile sizlere en uygun fiyatlı gazete ilan çözümleri sunan firmamız 7 gün 24 saat online ve aktif olarak açıktır. Bizi aramanız durumunda karşınızda sürekli müşteri odaklı ve güler yüzlü hizmet sunan bir ilan servisi ile çalışmaya başlamış olacaksınız.
Bir çok gazeteye ilan verme işlemi yapan gazete ilan servisi sizlere uygun fiyat, güler yüz ve müşteri odaklı çalışma hizmeti sunmanın yanında ilanlarınızı doğru ve ilan metni kalıbına uygun olarak ister düz seri ilan, isterseniz de başlıklı, puntolu, renkli veya alt üst çizgili olarak yayınlamakta ve ilanınızın daha fazla dikkat çekmesini sağlamaktadır. İlanlarınız gazetelerinde seri ilan kısımlarında ve sayfalarında ertesi gün doğru ve anlaşılır bir biçimde yayına hazır hale gelmiş olacaktır. Tüm bunların yanı sıra sizlerin ödeme yaparken müşteri güvenliği ve ödeme güvenliğini de düşünen ilan servisimiz eft, havale, sanal pos, mail order sistemleri gibi güvenilir ödeme seçeneklerini de sizlere sunmaktadır.
Hiç vakit kaybetmeden gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız ilan servisimizi aramanız yeterli olacaktır.

Gazete ilan departmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir