Gazete ilanı vermek

Büyükçekmece Gazete ilan Servisi Bürosu

İstanbul ilinin batısında bulunan bir ilçedir. Doğusunda Beylikdüzü ve Esenyurt, batı bölümünde Silivri, kuzey kısmında ise Çatalca ve Arnavutköy ilçeleri bulunur. Güneyde Marmara Denizi ile çevrili olan Büyükçekmece ilçesi 5 yıldızlı otelleri, tarihi eserleri, tiyatrosu ve bir çok mimari yapısı bulunmaktadır.
Büyükçekmece gazete ilan bürosu Hürriyet’e, Sabah’a, Posta’ya ve bütün ulusal gazetelere ilan verilebilecek yerlerden birisidir. Bütün gazetelere ilan ve seri ilan alabilen ilan bürosu 7 gün 24 saat açık ve hizmet vermektedir.
Seri ilan sayfaları olan bütün gazetelere personel, iş ilanı, duyuru ilanları, genel kurul, dernek, vefat, ev ilanları gibi bir çok ilanlarınızı ilan bürosu sayesinde yayınlatabileceğiniz gibi kaybedilen kimlik, kaybolan evrak ilanlarınızı da bizi arayıp gazeteye ilan olarak verebilirsiniz.
Eğer siz de gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız yapmanız gereken tek şey bizi aramak. İlanlarınız hemen yayına hazır hale getirilecek ve bilinçli bir biçimde gazete ilanı vermiş olacaksınız.
Büyükçekmece gazete ilan bürosu hizmeti nedir ?
Bütün gazetelere kolaylıkla ilan vermenizi sağlayan ilan bürosudur.
Büyükçekme gazete ilan bürosuna nasıl ilan verebilirim ?
Büyükçekmece’de bulunan ilan servisini bir telefon ile aramanız ilan vermeniz için yeterli olacaktır.
İlanlarım ne zaman yayınlanır ?
Gazete ilanını verdikten hemen sonra ilanınız ertesi gün yayınlanmaya başlayacaktır.
Siz de ilan vermek, ilan detayları ve gazete ilan ücretleri hakkında detaylı bilgiler almak için bizi dilediğiniz yerden arayın gazete ilanı verin.

Büyükçekmece Gazete ilan servisi bürosu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir