Gazete ilanı vermek

Başlıklı Puntolu Gazete ilanı Vermek

Gazeteler de yayınlanan seri ilanların belirli bir boyutu ve okuyucunun gözünü yormadan okumasını sağlayacak bir yazı stili vardır. Bu ilanlara düz seri ilan denilmektedir. Gazete ilan fiyatlandırmaları yapılırken düz seri ilan fiyatı her zaman normal fiyatlandırmadır. Gazeteye verilen bir çok ilan düz seri ilan olarak tercih edilerek verilmektedir.
Bir de seri ilan sayfalarında bulunan puntolu diğer bir adı ile başlıklı ilanlar bulunmaktadır. Başlıklı, puntolu gazete ilanları diğer ilanlara göre başlıklı olmasından dolayı daha dikkat çekici bir özellik almaktadır. Fakat düz seri ilan fiyatlandırmasından daha farklı ve biraz daha ücreti yüksektir.
Gazete seri ilan sayfalarına başlıklı ilan vermek eleman arayan firmaların daha hızlı eleman bulmalarına, ilan sayfalarında daha çok dikkat çekmelerine neden olmaktadır. Bu sebep ile başlıklı ve puntolu gazete ilanı vermek diğer ilanlara göre daha avantajlıdır.

Başlıklı ve puntolu seri ilanlar arasında zemin rengi de değiştirilebilmektedir. Zemin renginin değişmesi için seri ilanınız da en az 1 adet başlık yani punto bulunması gerekmektedir. Gazetelere ve ilan çeşitlerine göre zemin rengi de değişiklik göstermektedir. Posta gazetesine sarı zeminli veya gri zeminli ilan verebilmektesiniz. Aynı şekilde Hürriyet gazetesine mavi zeminli, sarı ve gri zeminli ilan vererek daha fazla müşteriye ulaşabilmektesiniz.

Başlıklı ve renki zeminli veya gri zeminli ilan vermek diğer verilen ilanlara göre daha fazla dikkat çekmesinden dolayı müşteriler ve firmalar açısından daha önemli bir ilan çeşididir. Sizler de puntolu ve sarı, gri, mavi zeminli ilanlar vererek daha fazla dikkat çekerek hemen ilanınızın sonuca ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Başlıklı ilan vermenin bir diğer önemli özelliği de yayınlanacak olan ilanınızın başlıktan sonra 3’er kelime halinde alt alta yazılabilmesi özelliğidir. 3 kelime alt alta yazılan başlıklı ilanlar okuyucuyu yormadan daha dikkat çekici bir hal almaktadır. Bu özellik sadece en az 1 adet başlıklı verilen ilanlar da kullanılabilmektedir.

Ayrıca gazeteye sarı, mavi, gri kutulu ve başlıklı ilan vermek istiyorum diyorsanız sizlerin ilanınızın tasarımını ücretsiz olarak görmesini de sağlamaktayız. Başlıklı ve renkli zeminli ilanınızın tasarımını yaparak daha yayınlanmadan ilan örneğinizi görerek ilan vermeniz her zaman daha önemlidir.

Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman, Sözcü ve Star gazeteleri gibi seri ilan sayfaları olan, günlük yayın yapan ulusal gazetelere başlıklı ilan vermek, sarı kutulu ve mavi, gri kutulu ilan yayınlatmak istiyorum diyorsanız gazete ilan bürolarına aşağıdaki telefon numaralarından ulaşabilir, güncel ilan fiyatları ve kampanyalarını öğrenerek hemen ilan verebilirsiniz.

Gazete seri ilan sayfalarında yayınlanan sarı, gri, mavi kutulu ve başlıklı ilanlarımızı dilediğiniz zaman bizi arayıp mail yolu ile örnek olarak isteyebilir ve görerek bilinçli bir biçimde gazete ilanı verebilirsiniz.

Türkiye’nin tüm illerinden nerede olursanız olun gazete ilan büromuzu aşağıdaki telefon numaralarından aramanız durumunda tüm gazetelere tek bir yerden uygun fiyata, kampanyalı ve ücretsiz tasarımlı ilan verebilirsiniz.

Gazete seri ilan merkezi

başlıklı puntolu gazete ilanı vermek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir