Gazete ilanı vermek

Tam Sayfa Vefat ilanı Vermek

Vefat ilanı merhum adına verilen ilanların gazeteler de yayınlanmasıdır. Vefat ilanları sayfaları gazeteler de iç sayfalarda bulunmakta olup her gün bir çok kişi tarafından görülmektedir. Gazetelerin baskı bölgelerine göre ilanlar yayınlanmakta ve basılmaktadır. Gazeteye vefat ilanı vermek ilan ajansımız sayesinde son derece kolaydır.

Tam sayfa vefat ilanı vermek gazetelerin vefat ilanı sayfalarında sayfanın tamamı olarak yayınlanmaktadır. Tam sayfa verilen vefat ilanlarının boyu 52,5 santim, eni 35,4 santim (9 sütun) olarak sayfanın tamamında yayınlanmaktadır.

Tam sayfa vefat ilanları içerik olarak merhuma ait resimli bir şekilde veya resimsiz bir biçimde yayınlanabilir. İlan metni olarak sizin seçtiğiniz bir metin var ise yazılmakta veya bizlerin hazırlayacağı metin ilan içerisine yazılır. Tam sayfa vefat ilanını vermekte olan Aile, akraba, iş arkadaşları, dostları veya kurum ismi ilanın içerisine yazılıp belirtilebilmektedir. İlan metni hazırlandıktan sonra ilan ajansımız tarafından tasarımı yapılıp size sunulmakta ve yayına gönderilmektedir.

Hürriyet gazetesine tam sayfa vefat ilanlarınızı baskı bölgesine göre Türkiye geneli baskısında tüm illerde yayınlanmak üzere verebilirsiniz. Dilerseniz İstanbul (Anadolu ve Avrupa Yakası) Ankara, İzmir, Antalya gibi baskı bölgelerinde ilanınızı yayınlamaktayız.

Sözcü gazetesine tam sayfa vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız yine ilanınızı Türkiye geneli baskısında verebilir ve tüm Türkiye illerinde yayınlatabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana veya Antalya baskılarına da ilan ajansımız sayesinde vefat ilanlarınızı verebilirsiniz.

Vefat ilanlarınızı dilediğiniz ölçüler de istediğiniz tasarımlar da ve istediğiniz şehirlerde ve illerde yayınlamaktayız.

Tam sayfa vefat ilanı vermek için ilan ajansımızı 24 saat arayabilir ve gazete vefat ilanı fiyatı ve teklifi alabilirsiniz.

Tam sayfa verilen vefat ilanlarınızda ve diğer tüm vefat ilanlarınızda sizlere özel kampanyalı indirimli fiyat seçenekleri ve özel fiyat seçenekleri sunmaktayız. Güvenilir ödeme seçenekleri, özel avantajlı vefat ilanı fiyatları ile gazete ilan servisimizi aramanız durumunda sizlere kaliteli ve hızlı vefat ilanı hizmeti sunmaktayız.

Tam Sayfa Vefat ilanı Hizmeti