Gazete ilanı vermek

Seri ilan Kampanyaları

Seri ilanlar gazete ilan sayfalarına verilen kelime ilanlarıdır. Seri ilan kampanyaları sizlerden gelen ilanların kaç gün yayınlandığını ve ne kadar süre yayında kalacağını belirten promosyonlu günlerdir.

Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Star ve diğer gazetelerin seri ilan kampanya ve fiyatlandırmaları baskı bölgelerine ve yayınlandıkları sütunlara yani bölümleri göre değişmektedir. Örneğin; Ankara baskısında verilen bir eleman ilanı Posta gazetesinde 2+3 kampanyası ile 5 gün yayınlanır, Ankara baskısında verilen Hürriyet gazetesi eleman ilanları 2+2 kampanyası ile 4 gün yayınlanmakta, Star gazetesi Ankara baskısı eleman ve personel ilanları 2+5 kampanyalı toplamda 7 gün yayınlanmaktadır. Seri ilan kampanyaları illere göre de farklılık göstermektedir. Hürriyet Ankara Baskısında yayınlanan eleman ilanı 2+2 toplam 4 gün kampanyalı yayınlanmakta fakat İstanbul baskısında verilen ilan2+5 kampanyalı toplam 7 gün yayında kalmaktadır. Bu ve bunun gibi bir çok gazete ilanı kampanyası ve seri ilan kampanyaları sizlerin gazetelerden çok daha hızlı ve daha iyi hizmet almasını sağlamaktadır.

Seri ilan kampanyaları ile ilgili geniş bilgilere ilan ajansımızı arayıp dilediğiniz zaman ulaşabilir ve gazete ilanı verme işlemlerinizi iletişim www.gazeteilanvermek.com/iletisim/kısmından ilan servisleri ve ilan büroları ile iletişim kurarak yapabilirsiniz.

Seri ilan Kampanyaları ve güncel kampanyalar hakkında bilgi almak ve gazete ilanı fiyat teklifi almak için dilerseniz ilan formunuzu sitemiz üzerinden doldurabilir ve size anında dönüş yapmamızı sağlayabilirsiniz.

Seri ilan Ajansı