Kayıp ilanı vermek

Paso Kayıp ilanı

Paso genellikle bir ücretin tamamından veya bir kısmından muaf olmak amacında verilen bir kimlik niteliğindedir. Öğrenci pasoları bunlar arasındadır.
Yaşantımız boyunca bir çok kimlik ve evrak kaybederiz. Bunların arasında pasolarımızı da kaybetmeyiz. Öğrenciler pasolarını kaybetmeleri durumunda yeni paso çıkartmaları açısından paso kayıp ilanı vermeleri gerekmektedir.
Ayrıca pasoların çoğunda kimlik numarası ve resim bulunmasından dolayı gazeteye kaybedilen paso kayıp ilanı verilmesi ileride yaşanacak herhangi bir olumsuz durum karşısında bizleri güvence altına almış olacaktır.
Bu sebepledir ki kimlik numarası ve resim bulunan pasoların kaybolması durumunda gazeteye paso kayıp ilanı vermek gerekmektedir.
Ulusal bir çok gazeteye yani Hürriyet’e, Posta’ya, Sabah’a, Zaman’a, Sözcü’ye paso kayıp ilanı vermek için ilan bürolarımızı günün her saati arayabilmektesiniz.
Üniversite, lise ve okuyan tüm öğrencilerin pasolarını kaybetmeleri durumunda gazeteye kayıp ilanı vermeleri oldukça önemlidir. Siz de gazeteye paso kayıp ilanı veya kimlik kayıp ilanı gibi tüm ilanlarınızı vermek için bizleri arayabilirsiniz.
Nerede olursanız olun il, ilçe farketmeksizin ilan servisimizi arayıp gazete ilanı verebilirsiniz.
Paso kayıp ilanları hakkıda detaylı bilgilerin bulunduğu ve kayıp ilanı nasıl verilir gibi tüm soru ve gazete ilanları hakkında detaylı bilgiler almak için sitemiz olan https://www.gazeteilanvermek.com ziyaret edebilirsiniz. Gazeteye ilan vermek için ise gazete ilan vermek adlı sitemizi incelemeniz yeterlidir.

Paso kayıp ilanı örnekleri;

  • EGO paso akıllı kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Irmak Melike
  • 27.10.2014’de İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi İETT öğrenci pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. Sevda Olgun
  • İSTANBUL Üniversitesi öğrenci kimliğimi, İETT pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. Arzu Kırıcı
  • İETT öğrenci pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. Serkan Bulan
  • İSTANBUL Ticaret Üniversitesi öğrenci kimliğimi, pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. Esra Nur AYDOĞAN İstanbul Baskısı 1 Gün Kayıp İlanı Sutunu
  • CERRAHPAŞA Tıp Fakültesi pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. İrem Gürlek
  • İSTANBUL Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi öğrenci kimlik kartımı, yaka kartımı, öğrenci pasomu kaybettim. Hükümsüzdür. Manolya Yılmazlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir