Gazete ilanı vermek

Ordino Kayıp ilanı

Ordino Kayıp ilanı Firma, şirketlere ait konşimento numaralı ordinoların kayıp olması durumunda, gazeteye ilan verme işlemleri buradan kolaylıkla yapılmaktadır. Şirket ordinoları kaybolur ise ilan büromuzu arayıp en hızlı şekilde ilan verilmektedir.

Gazete ilan bürosu sayesinde ulusal gazetelere İstanbul baskısı, İzmir Baskısı, Ankara baskılarında ilan verilebileceği gibi Türkiye geneli baskısında ilan da verilebilir. Posta gazetesi, Sabah, Hürriyet gazetelerine zayi (kayıp) ilan verme işlemleri en hızlı şekilde bu sayfadan yapılır. İlan bürolarımızı aramanız durumunda, gazeteye ordino kayıp ilanı ve diğer tüm değerli evrak kayıp ilanı verilmektedir.

Şirketinize ait olan tüm evrak, belge vs. kayıp ilanları buradan verilir. Yeni evrak başvurusu yapmak için gazeteye kayıp ilanı vererek, kaybolan evraklarınızın hükümsüzdür ilanı olarak yayınlanması yeniden evrakın çıkarılması için gerekli bir adımdır.

Ulusal gazetelere Türkiye geneli baskısında ilan vermek ve diğer tüm baskı bölgelerinde ilan yayınlatma işlemleri için büromuzu 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Kayıp ilanlarında indirimli fiyat seçenekleri, kolay ödeme imkanları ile hemen ilan verin. İlanınız hemen yayınlansın. Aşağıda gazeteye verilmiş olan ordino kayıp ilanı örneği yer almaktadır.

DHL6808668506 konşimento numaralı gönderinin ordinosu kaybolmuştur. Hükümsüzdür. SGS Süpervise Gözetme Etüd Kontrol Servisleri A.Ş. Yenikapı VD./ 7690007011