Kayıp ilanı vermek

Milli Kütüphane Giriş Kartı Kayıp ilanı

Milli kütüphane giriş kartları olmadan bir çok kütüphaneye giriş izni verilmemektedir. Kütüphane giriş kartınızın kaybolması durumunda kütüphane giriş kartı kayıp ilanı olarak gazeteye ilan vermek gerektiğini hepimiz biliriz.
Gazete ilan merkezi olarak tüm kayıp ilanlarınız olduğunuzda elinizin altında bulunması gereken bir site artık var !
Gazete ilan vermek adlı siteden kolaylıkla milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı verebiliyorsunuz. Zahmetsizce, kolay ve güvenilir bir ilan servisinden gazete ilanı vermek için 7/24 bizleri arayabilir ve gazeteye kayıp ilanı verebilirsiniz.
Gazeteye milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı verdikten sonra ertesi gün alınan gazete ilanı kütüphane yetkilisine verildikten sonra yeni kimlik çıkartılacaktır.
Gazete ilanı verildikten sonra eski kimliğin herhangi bir önemi kalmamakta ve hükmü olmamaktadır. İleride yaşanacak olumsuz durumlardan da gazete ilanı vererek muaf olmuş olacaksınız.
Gazeteye Milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı verin ve sorunsuz bir şekilde ilanınızı yayınlayalım. Uygun fiyat anlayışı, 7 gün 24 saat telefon ile destek ve tüm gazete ilanlarınızda indirimli fiyatlarla ilan servisimizi araın ilan verin.
Posta, Sabah, Hürriyet, Zaman, Sözcü, Star gazetelerine milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı vermek ve tüm gazetelere kayıp ilanı vermek için dilediğiniz her il ve ilçeden bizi rahatlıkla bir telefon ile arayın ve ilan verin.
Milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı ve diğer kayıp ilanları hakkında tüm bilgileri detaylı almak için https://www.gazeteilanvermek.com adlı siteye veya gazete ilan vermek adlı adresimize girip inceleme yapabilirsiniz.

Milli kütüphane giriş kartı kayıp ilanı örnekleri;

  • 23.09.2014 tarihinde Milli kütüphane giriş kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Seval Sandıkçı
  • 08.01.2013’de Milli kütüphane giriş kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Melisa Değerli
  • Milli kütüphane giriş kartımı 11.05.2012 tarihinde kaybettim. Hükümsüzdür. Melek Şahinci
  • 09.08.2014 tarihinde Milli kütüphane giriş kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Saliha Sever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir