Kayıp ilanı vermek

Konşimento Kayıp ilanı

Taşıma senedi anlamına da gelen konşimento, taşınmak için gemiye teslim edilen malın karşılı anlamındadır. Konşimento değerli evraklar arasına girmektedir.
Konşimentonun kaybolması durumunda yapılacak işlemlerin en başında gazete ilanı vermek gelmektedir. Gazeteye konşimento kayıp ilanı vermek değerli evrağın kaybolduğunun ve hükümsüz olduğunu göstermektedir.
Konşimento bir değerli evrak yani kıymetli evrak olmasından dolayı kaybolması durumunda gazeteye mutlaka ilan edilmesi gerekilmektedir.
Gazete ilan bürolarımız ile konşimento kayıp ilanlarınızı bizleri arayarak verebileceğiniz gibi sitemiz üzerinden de gönderirseniz gazetelerde yayınlanır.
İlan büromuzu arayıp gazeteye kayıp ilanı vererek ertesi gün yayınlanan gazeteyi almanız yeterli olacaktır.
Pazar günleri de dahil olmak üzere haftanın her günü sizlere hizmet veren ilan servisi ile konşimento gibi evrak kayıp ilanı verebilirsiniz. Bizi aramanız ilan vermek için yeterli olacaktır.
En uygun fiyatlı gazetelerden tutun da her ulusal gazeteye Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman vs. konşimento kayıp ilanlarınızı almaktayız.
Eğer siz de herhangi bir evrak veya kıymetli bir evrak kaybettiyseniz bizi arayın ilanınızı yayınlayalım.
Konşimento kayıp ilanı hakkında bilgi almak istiyorum diyorsanız ve ilan vermek istiyorsanız https://www.gazeteilanvermek.com adlı sitemizden de bizlere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca tüm değerli ve kıymetli evrak kayıp ilanlarınız için gazete ilan vermek adlı siteden de bizlere ulaşabilir ve gazete ilanı verebilirsiniz.

Konşimento kayıp ilanı örnekleri;

  • ATMACA Elektronik San. ve Tic. A.Ş şirketine gönderilen yüke ait CNSZX092224 seri numaralı konşimento kaybolmuştur. Hükümsüzdür.
  • Merkez Elektronik San. ve Tic. A.Ş adına gönderilen yüke ait CNSZX090804 nolu konşimentomuz kayboldu. Hükümsüzdür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir