Gazete ilanı vermek

Kayıp ilanı Ajansı

Kayıp ilanları gazeteler de her gün yayınlanan seri ilanlardır. Herhangi bir sebepten ötürü kişilerin ve firmaların evrak veya kimliklerinin kaybedilmesi durumunda gazetelere verilmektedir. Kayıp ilanlarının verilmesindeki amaç eski kaybedilen kimlik veya evrakın geçerliliğinin olmama durumunun belli edilmesidir. Yeni evrak ve kimliklerin çıkarılması için bir çok yer gazeteye kayıp ilanı verilmesini istemektedir.

Kayıp ilanları Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü gazetelerinde yayınlanabilmektedir. Sizlere en uygun fiyatlı gazete ilan seçeneklerini sunmakta olan kayıp ilanı ajansı sayesinde bir veya birden fazla gazeteye kayıp ilanı vermeniz mümkündür. Kayıp ilan ajansı sizlere 7 gün 24 saat sürekli olarak hizmet sunmaktadır. Örneğin firma olarak kaybettiğiniz fatura, gider pusulası, ruhsat veya ödeme kaydedici cihaz levhası gibi evrakların kaybolması durumunda gazete ilanı vermeniz gerekirken, birey olarak nüfus cüzdanı, kimlik, ehliyet veya Src gibi belgelerin veya kimliklerinde kaybedilmesi durumunda gazete ilanı vermeniz sizler açısında son derece önemli bir adım olacaktır.

Kayıp ilanlarının verilmesindeki amaçlardan birisi olan yeni kimlik ve evrak çıkarılmasıdır. Bir diğer sebep ise kaybedilen evrak, kimliklerin kayıp ilanlarının verilmesi kişileri ileride yaşanabilecek olumsuz ve kötü durumlar karşısında güvence altına almış olmasıdır. Kayıp ilanları kaybedilen belgelerin hükümsüzdür olarak yayınlanması ve eski geçerliliğinin ortadan kaldırılması amacı ile verilmektedir.

Firma, Şirket veya Şahıs olarak aşağıdaki belgelerin kaybedilmesi durumunda gazeteye kayıp ilanını hiç vakit kaybetmeden en uygun fiyata kayıp ilanı ajansımızdan verin.

  • Nüfus cüzdanı,
  • Ehliyet, SRC belgeleri,
  • Psikoteknik belgesi,
  • Sertifikalar, kurs belgeleri,
  • Diploma, öğrenci belgesi ve öğrenci kimlikleri,
  • Geçici mezuniyet belgesi veya öğrenim belgesi,
  • Fatura, irsaliye, gider pusulası,
  • Ödeme kaydedici ÖKC cihaz levhası veya ruhsatı,
  • Plaka, Çek, Senet, Alındı belgeleri gibi önemli ve kıymetli evraklar, belgeler,
  • Güvence makbuzları, kasa defteri ve diğer tüm şirket evrakları,
  • ATR belgesi ve K1 belgeleri gibi önemli belgeler ve diğer tüm kimlik ve evrakların kaybedilmesi durumlarında gazete kayıp ilanı ajansımız sayesinde ilan verin.

Türkiye geneli yayın yapan ulusal gazeteye kayıp ilanı vermek için bizlere haftanın her günleri ve her saati kesintisiz olarak ulaşın ve gazetelere kayıp ilanlarınızı en uygun fiyatlar ile verin.

Örneğin nüfus cüzdanı kaybeden bir kişi gazeteye kayıp ilanı verip kaybettiği kimliğini kolaylıkla çıkartabilir ve ileriki zamanlarda yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı kendisini güvence altına alabilir. Aynı durum firma ve şirketler için de geçerlidir. Kaybedilen bir şirket evrakı veya belgesinin yenisinin başvurusunun yapılabilmesi ve eskisinin hükümsüz olduğunu belirtmek amaçlı gazeteye kayıp ilanı vermesi gerekmektedir. Firma kapanışı yapacak kişiler vergi dairelerine şirket evraklarını ve belgelerini eksiksiz götürmeleri gerekmektedir. Herhangi bir belge veya evrakın kaybolması durumunda vergi dairesi sizlerden gazete ilanı ile kaybolan belgenin ilan edilmesini ve yayınlanan gazete ilanını yanınızda getirmenizi istemektedir.

Her türlü evrak, belge ve kimlik kayıp ilanlarının yayınlandığı gazete ilan ajansımız sayesinde fazla ücret ödemeden en ucuz fiyatlı gazetelere kayıp ilanı ve zayi ilanlarının verilmesi işlemlerinizi son derece kolay adımlar ile yapın. İster iletişim telefonlarımızdan bize ulaşın, isterseniz ilan formu doldurup bize gönderin. Sizlere en uygun fiyat tekliflerini sunup gazetelerde kayıp ilanlarınızı en hızlı şekillerde yayınlıyoruz.

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası bürolarımız ve Ankara merkez büromuz sayesinde Türkiye’nin her yerinden bizlere rahatlıkla ulaşıp, kolay ve bulunduğunuz her yerden ödeme yapıp zayi ilanlarının yayınlanmasını sağlamaktayız.

Kayıp ilanı ajansı ilanlarınızın en kısa sürede yayınlanmasını sağlamasının yanı sıra uygun ilan metinleri sunarak ilanlarınızın eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde yayınlanmasını sağlamaktadır. İlanlarınız kayıp ilanı ajansı ile en güvenilir şekilde sıkıntısız bir biçimde yayına hazır hale getirilmektedir.

Her saat ve hafta içi, cumartesi ve pazar günleri dahil telefon numaralarımızdan bizlere İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerden ulaşıp gazete ilanlarınızı her zaman verin. Sanal pos ödeme seçeneği ile sitemiz üzerinden çekim işlemlerinizi kart bilgisi vermeden de yapabilirsiniz. Havale ve Eft yöntemleri ile ödeme işlemlerinizi gönderebilirsiniz. En güvenilir şekillerde sizlere bulunduğunuz her yerden ödeme imkanı sunan kayıp ilan servisi sizlere en hızlı ve en profesyonel hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak kendisini geliştiren ve sizlere her an ilan verme avantajlarını en uygun fiyatlı sunan kayıp ilanı büromuz sayesinde artık ilanlarınızı güvenle verebilirsiniz.

Kayıp ilanı ajansı sizlere ilan örnekleri ve vereceğiniz ilanın anında metninin hazırlanması konusunda da yardımcı olmakta ve en uygun formatta ilanlarınızın hazırlanmasını sağlamaktadır.

Kayıp ilanlarının verilmesi, detaylı bilgiler ve merak ettiğiniz tüm sorular ve gazeteye kayıp ilanı vermek için bizleri her zaman arayıp bilgi alabilir ve gazeteye kayıp ilanı verebilirsiniz.

Posta, Sabah, Hürriyet, Sözcü gazetelerine, tüm gazetelere kolay ve ekonomik kayıp ilanı vereceğiniz ilan bürosu servisi olan kayıp ilan ajansı sizlere gazete ilanları konusunda hizmet sunmaktadır.

Kayıp ilanı ajansı ve gazete ilanı Hizmetleri.