Gazete ilanı vermek

Güngören Gazete ilan Ajansı

 

Güngören Gazete ilan Ajansı

Güngören gazete ilan ajansı ulusal gazetelere tüm iş ilanlarının, eleman ve kayıp ilanları dahil, vefat ilanlarının verildiği ilan ajansıdır. Departman olarak Güngören ilan ajansı gazeteye ilan verme işlemlerinin tamamını yapmaktadır. Güngören ve çevresinden, tüm İstanbul’dan gazeteye ilan vermek için gazete ilan iletişim telefonları https://www.gazeteilanvermek.com/iletisim/ kısmından ulaşabilirsiniz.

Güngören gazete ilan ajansı 0212 286 60 10 nolu telefondan sizlere sürekli olarak hizmet vermektedir. Gazete ilanı hizmetleri konusunda sizlerden gelen ilanların yayınlanması ve sürekli olarak indirimli fiyat seçenekleri sunmaktayız.

Güngören Gazete ilan Bürosu

Güngören gazete ilan ajansını sabit telefonlardan veya cep telefonlarından günün her saati arayabilirsiniz. 0212 286 60 10 adlı telefondan gazeteye ilan verebilirsiniz. Ayrıca mobil gazete ilan telefonu olan 0532 675 85 15 adlı telefon numarasından gazete ilanlarının yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Güngören ilan bürosu sizlere uygun fiyat, kolay ödeme imkanları ve hızlı hizmet sunar. Bir telefon ile hemen ilan verme seçeneklerinden yararlanın.

Güngören ilan Servisi

Güngören ilan servisi Posta gazetesine, Hürriyet, Sabah, Sözcü gazetelerine sürekli olarak ilan alan bir ajanstır. Her çeşitte ve türde eleman ilanı, emlak, vefat ilanı ve kayıp ilanı verme işlemleri ilan ajansımız tarafından yapılır. Gazete ilanı vermek istiyorum diyor iseniz Güngören ilan servisi sizlere en hızlı hizmeti, en uygun fiyata sunmaktadır.

Bir gazeteye veya birden fazla gazeteye ilan verme işlemlerinizi buradan yapınız. Tüm ilçelerden ve İstanbul’dan, diğer illerden gazeteye ilan vermek için bize ulaşınız.