Kayıp ilanı vermek

Geçici Koruma Kimlik Belgesi Kayıp ilanı

 

Geçici Koruma Kimlik Belgesi Kayıp ilanı

Suriye Arap Cumhuriyetinden ülkemize gelen Suriyeliler için verilen geçici koruma kimlik belgesi kaybolması durumunda gazeteye kayıp kimlik ilanı vermek için bizi aramanız yeterlidir.

Geçici koruma kimlik kaybı ilanı nasıl verilir

Geçici koruma belgesi kimlik kayıp ilanı ilan ajansımız tarafından gazeteye verilmektedir. Tek yapmanız gereken bizi gazete ilan iletişim telefonu kısmından arayıp ilan vermenizdir. İstediğiniz gazeteye ilan verme işleminiz sağlanmaktadır. Geçici koruma belgesi kayıp olması durumunda gazete ilanı verme işlemlerinizi en hızlı ve kısa sürede yapmaktayız. Her türlü kimlik, nüfus cüzdanı ve diğer tüm evrak kayıplarınız için bizi aramanız yeterlidir. Geçici koruma kimlik belgesi ilanı verirken kaybolma tarihi biliniyor ise yazılmasında fayda vardır. Gazete ilan metniniz tarafımızdan hazırlanır ve istediğiniz gazetede anında yayınlanır.

Postane (PTT) hesabına ödeme yapabilirsiniz. Veya banka hesap numaralarına da ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ödeme seçenekleri sayfasından bütün hesap bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gazeteye kayıp geçici koruma kimlik belgesi kayıp ilanı vermek için bizi 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerden bizi arayıp ilan verebilirsiniz.

Gazete Kayıp ilanı Servisi