Gazete ilanı vermek

Gazeteye ilan

Gazeteye ilan

Gazeteye ilan adlı yazımızda sizlere ilanların nasıl verildiğini, nereye ilan verildiği ve ilan verirken dikkat edilmesi gerekenleri açıklamalı bir biçimde sunacağız. Gazete ilanları bilindiği üzere son derece hızlı bir şekilde eleman bulmayı ve müşterilere ulaşmayı sağlayan mecralar arasında en iyi olan basılı yayınlardır. Herhangi bir eleman arıyorsanız veya emlak satışı yapacaksanız ilan vermek son derece yerinde bir karar olmaktadır.

gazeteye ilan vermek

gazeteye ilan vermek

Gazeteye Ekonomik Fiyata ilan Ver

Gazeteye ilan verirken son derece ekonomik fiyatlı gazete ilanlarını tarafımızdan verebilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ile paranız boşa gitmeden çok daha ekonomik fiyatlı ilan seçeneklerinden bizi aramanız durumunda yararlanabilirsiniz. Gazete ilanı teklifi almak için bizlere ilan iletişim hattımızdan https://www.gazeteilanvermek.com/iletisim/ ulaşabilmektesiniz.

Gazeteye Kampanyalı ilan Ver

Kampanyalı gazete ilanı vermek demek 2 gün ilan verip 5 gün artı olarak veya 7 gün artı olarak sizlere sunmuş olduğumuz kampanyalardır. Örneğin; bir seri ilan vermeniz durumunda 2 gün ücreti ödeyip ilanınızın 7 gün yayınlanmasını sağlarsınız. Bir çok gazetenin kendisine özel kampanyaları bulunmaktadır. Kampanya bilgilerine ulaşmak için bizi aradığınızda sizlere en uygun seçenekteki kampanyaları sunarız.

Gazeteye Vefat ilanı Ver

Gazeteye vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız kartvizit boyutlarından başlayıp, yarım sayfa ve tam sayfa boyutlarına kadar bir çok seçenekte vefat ilanı ve cenaze ilanı çeşitlerinde ilanlarınızın tasarımlarını hazırlar ve sizlere sunarız. Vefat ilanı teklifinizi hemen size sunmaktayız. Uygun fiyat ve en iyi görsel tasarımları ile vefat ilanlarınızı ajansımız tarafından yayınlatabilirsiniz.

Gazeteye Eleman ilanı Vermek

Gazeteye eleman ilanı vermek için bizlere her şehirden bir telefon ile ulaşmanız mümkündür. Aramış olduğunuz elemanın ve personelin ilanının verilmesi için sizlere en uygun ilan metnini hazırlar ve teklif olarak sunarız. Posta, Sabah, Hürriyet,Sözcü gazeteleri gibi ulusal gazeteler de, istediğiniz bölgelerde eleman ilanınız yayınlanır.

Gazeteye Kayıp ilanı Vermek

Kaybedilen ve yenisi çıkartılması için başvurusu yapılacak kimlik, evrak ve belge ilanlarının kayıp olması durumunda ulusal gazetelere Türkiye geneli baskısında kayıp ilanı vermek için bizlere ulaşıp gazeteye kayıp ilanı verin. En uygun fiyatlı kayıp ilanı veren ilan ajansımızı 7 gün 24 saat arayıp ilan yazdırabilirsiniz.

Gazete ilanı çeşitleri nelerdir ? Hangi ilanlar gazeteye verilebilir ?

  • Eleman, emlak, gayrimenkul ilanları,
  • Vefat, cenaze, baş sağlığı ve ölüm ilanı,
  • Kayıp evrak – kimlik ve zayi ilanları,
  • Duyuru, genel kurul ilanları ve duyuru niteliğindeki tüm ilanlar gazete ilanı olarak verilmektedir.

Gazeteye ilan verirken nelere dikkat edilmelidir ?

Gazeteye ilan verirken anlaşılır iyi bir ilan metni ile doğru bir biçimde hazırlanmış ilan taslağı gereklidir. Ajansımız sizlere en uygun ilan metnini profesyonel bir biçimde hazırlamaktadır.

Hangi illerden gazeteye ilan verilebilir ?

Türkiye’nin her ilinden ve ilçesinden gazeteye ilan verme işlemi yapmak için bizi aramanız yeterlidir. Şehir olarak her şehirden ilan almaktayız.

Hangi gazetelere ilan verilir ?

Hürriyet gazetesi, Posta, Sabah, Sözcü, Star ve Dünya gazetelerine, çeşitli diğer tüm gazetelere bizi arayıp ilan verebilirsiniz.

Sadece bir gazeteye mi ilan verilir ?

Tamamen isteğinize kalmış bir durumdur. Bir veya birden fazla gazeteye ajansımız tarafından aynı anda ilan verebilirsiniz.

Gazete ilanı nerelerde yayınlanır ?

Gazete ilanlarınız verdiğiniz gazetelerde, o gazetelerin internet sitesinde ve ajansımızın internet sitesinde (isteğe bağlı) yayınlanır.

Saat kaça kadar ilan verilir ?

Saat sınırı olmadan istediğiniz saatte gazeteye ilan verme işlemini bizi aramanız durumunda yapabilirsiniz.

Gazete ilanı ödeme seçenekleri nasıldır ?

  • Bir çok seçenekte ödeme yapabilirsiniz. Güvenilir imkanlar ile ödeme seçeneklerini bulunduğunuz her yerden sağlamanız açısından SSL sertifikası ile korunan güvenilir ödeme seçenekleri sunmaktayız.
  • Kredi kartı bilgisi vermeden Sanal Pos ile ödemenizi buradan https://www.gazeteilanvermek.com/odeme/ yapabilirsiniz.
  •  Mail order sistemi ile telefondan tarafımızdan ödeme yapabilirsiniz.
  • Banka havalesi veya EFT ile bir çok banka hesaplarımıza buradan https://www.gazeteilanvermek.com/odeme-secenekleri/ödeme yapabilirsiniz.
  • Ptt (Postane) hesap bilgimize ödeme yapabilirsiniz.