Gazete ilanı vermek

Gazeteye ilan Verme Ücretleri

Gazeteye ilan Verme Ücretleri

Gazeteye ilan verme ücretleri kelime hesaplamasına göre yapılmaktadır. Kelime sayısı gazete ilanı ücretlerinin belirlenmesinde en önemli rolü oynar. Kelime sayısı ne kadar çok ise ilan fiyatı artmaktadır. Bunun yanı sıra kelime sayısı ne kadar az yazılır ise fiyatlandırma düşmektedir.

Gazeteye ilan Verme Ücretleri

Hürriyet, Posta, Sabah Seri ilan ücretleri

Gazete ilan Verme Ücreti

Gazete ilanı verme ücreti aşağıdaki kriterlere göre değişiklik göstermektedir:

  • İlan Metnindeki kelime sayısı,
  • Seri ilanın türü (eleman ilanı, emlak ilanı, kayıp ilanı, duyuru, genel kurul ilanları, dernek ilanı, vasıta, evrak zayi, kimlik zayi ilanları vs.)
  • Seri ilanın yayınlanacağı gazete (Hürriyet, Posta, Sabah gazeteleri vs.)
  • Seri ilanın yayınlanacağı baskı bölgesi (İstanbul Baskısı, Türkiye Geneli Baskısı, İzmir Baskısı, Ankara Baskısı, Adana Taşra Baskısı gibi.)
  • Seri ilanda yazılacak olan punto (başlık) oranı ve sayısı
  • Seri ilanlarda punto kullanılmayacak ise alt üst çizgi olması durumu
  • Başlıklı ilanlarda sarı zemin, gri zemin veya mavi zemin vs. gibi zemin rengi.
  • Seri ilanlarda eğer isteniyorsa kullanılacak olan logo.

Yukarıdaki tüm kriterler seri ilan sayfalarında yayınlanan tüm seri ilanların fiyatlarını etkilemektedir. Eğer gazeteye ilan vermek istiyorum diyorsanız ve gazete ilan verme ücreti hakkında hızlı ve detaylı bilgi almak istiyorsanız bizi iletişim telefonlarından https://www.gazeteilanvermek.com/iletisim/ arayın. Hızlı ve kolay bir şekilde 2 – 3 dakika içerisinde gazete ilanı verme ücretinizi hesaplayıp size en uygun ve hızlı bir şekilde bilgi verelim.

Gazete ilan Verme Ücreti Ne Kadardır?

Gazete ilan verme ücreti fiyat olarak 10 TL’den başlayıp yukarıya doğru çıkmaktadır. 6 kelimelik bir seri ilan fiyatı ile 10 kelimelik bir seri ilan fiyatı farklılık göstereceği gibi kampanyalar da ilan türlerine göre farklılık gösterir.

Gazeteye ilan Vermek istiyorum diyorsanız; Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Mersin vs. tüm illerden gazete ilan bürolarımızı arayıp kolaylıkla seri ilan ve diğer ilan çeşitlerini verebilirsiniz. Kolay ödeme imkanları ve ucuza ilan vermenin tek adresi. Türkiye’nin seri ilan sitesi ile online gazete ilanı verme ayrıcalığını yaşayın.

Hızlı, güvenilir, ekonomik ve pratik bir şekilde gazete ilanı vermenin adresi.