Gazete ilanı vermek

Gazete ilan

Gazete ilan

Gazete ilan Hürriyet, Posta, Sabah ve Sözcü gazetelerine çeşitli kategorilerde ilan verme sitesidir bir veya birden çok gazeteye ilan vermek işlemleri yapılabilmektedir. Personel ve eleman ilanı, kayıp ve zayi ilanı, vefat, başsağlığı ilanlarının en uygun fiyata online olarak gazeteye verilmesini sağlamaktadır.

İstanbul, Ankara ve diğer tüm illerden gazeteye ilan verme işlemlerinin en kolay yöntemler ile yapılmasını sağlamaktadır. Seri ilan sayfalarına verilen eleman, emlak ve kayıp ilanlarının yanı sıra vefat ilan sayfalarına da vefat ve anma, taziye, başsağlığı ilanlarının verilmesi işlemlerinde en hızlı servistir.

Gazete ilanı

Elemanı ilanı vermek istiyorum;

Eleman ilanı ve işçi, personel ilanlarınızı dilediğiniz gazeteye seri ilan veya maktu kutulu ilan olarak online gazete ilan merkezimizden kolaylıkla verin. Aradığınız elemanı anında bulun.

Emlak ilanı vermek istiyorum;

Emlak ve gayrimenkul gibi arsa, ev satış ve kiralık ilanı vermek istiyorsanız bir telefon ile gazetelere emlak ilanı vermenizi sağlıyoruz.

Kayıp ilanı ve Zayi ilanı vermek istiyorum;

Kayıp kimlik, evrak, fatura vs. diğer kaybettiğiniz evrak ve kimliklerinizi hükümsüzdür olarak yayınlamaktayız.

Vefat ilanı vermek istiyorum;

Ekibimiz sizlerden gelen vefat ilanlarını dilediğiniz gazetenin vefat ilan sayfalarında tam sayfa, yarım ve çeyrek sayfa ölçülerinde veya istediğiniz boyutlarda yayınlamaktadır.

Örneğin;

Herhangi bir gazeteye ilan vermek istiyorsanız ve bizim firmamızı aramanız veya ilan ver www.gazeteilanvermek.com/ilan-ver/ kısmından ilan formu göndermeniz yeterli olacaktır. En kısa sürede sizlerin ilanlarını ilgili gazeteler de yayınlıyoruz.

Sizlere en kısa yoldan gazete ilan servisi ile ilan vermenin avantajlarını yaşayabilir. Anında gazete ilan verebilir, yayınlatabiliyorsunuz. Kolay ve uygun ödeme seçenekleri ile bulunduğunuz her yerden ödeme yapabilirsiniz. Gazete ilan sayfalarına seri ilanlarınızı ve çeşitli diğer ilanların verilmesi işlemlerinin tamamını gazete ilan merkezi sayesinde gerçekleştirin.

Gazete ilanı merkezi 7 gün 24 saat hizmet sunan bir firmadır. Seri ilan ve diğer ilan örnekleri ve ödeme seçeneklerini sizlere anında sunar. İlan servisi ile gazete ilanlarının verilmesi çok kolay bir hal almaktadır.

Firmamız tamamen müşteri memnuniyetini temel olarak fiyatlandırma yapmaktadır. Kampanyalarımızdan yararlanmak için bizi aramanız yeterlidir.