Gazete ilanı vermek

Gazete ilan Vermek

Gazete ilanları firma, şirket ve kişilerin eleman ve iş bulmasını kolaylaştıran mecralar arasında en hızlı ve en ekonomik fiyatlı olanıdır. İnsan kaynakları ve seri ilan sayfaları ile bir çok firma eleman arayışlarını gazetelerden sağlamakta hem zaman olarak, hem de bütçe olarak son derece kolay ve hızlı bir biçimde işlemlerini halletmektedirler.

Gazete ilanları denilince akla ilk olarak ilan servisleri gelmektedir. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası ilan servisleri ile tüm İstanbul şehrinden ve diğer illerden ilan vereceğiniz gazete ilan vermek firması ile bütün gazetelere tek bir yerden, indirimli ve uygun fiyat seçenekleri ile ilan vermeniz mümkündür.

Sizler için her gazeteye kampanyalı 2 güne 7 gün, 2 güne 5 gün ve 3 gün yayına 10 gün gibi günlük, haftalık ve aylık ilan kampanya seçenekleri sunmakta olan gazete ilan vermek firması 7 gün 24 saat hizmet sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinden ilan alma işlemlerini kolaylıkla ve rahatlıkla güvenilir bir biçimde gerçekleştirebileceğiniz ilan servisleri ile tüm gazete ilanlarınızı vermeniz mümkündür.

Eleman ilanları, gayrimenkul ve emlak ilanı, vefat ilanı, baş sağlığı, taziye, duyuru gibi tüm ilanları kendi sütunlarında ve kendi sayfalarında yayınlatmanız, ilan metninin doğru ve anlaşılır bir dilde hazırlanması ve yayına alınması gibi tüm işlemleri ilan servislerimiz sayesinde yapabilirsiniz.

Ankara ilan servisimiz ile tüm Ankara ve çevre illerinden bizi arayabilir, Bursa gazete ilan servisimizden de Bursa ve çevre illerinden bizi arayıp gazeteye ilan verebilirsiniz.

Son derece güvenilir ödeme seçenekleri ile kart bilgisi vermeden kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi havale ve EFT gibi seçeneklerle de ilan ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Uygun fiyat avantajı ile bir çok ilanınızı haftalık, günlük ve aylık indirimli ve çok daha ucuza yayınlatabileceğiniz gibi hem internet de hem de gazete de ilan verebilirsiniz. İlanlarınız yayın süresi boyunca her zaman internet ve gazeteler de aynı anda yayınlanmaktadırlar. Bu şekilde yüz binlerce kişiye ilanınızın ulaşması sağlanmaktadır.

Sizler de eleman, personel ve işçi arayışlarınıza kesin ve kalıcı çözümler bulmak istiyorum dediğiniz anda, emlak, otomobil veya gayrimenkul satışlarınızın olması durumunda, vefat, baş sağlığı, taziye ilanlarınız da, duyuru, kongre ve dernek ilanı gibi ilanlarınızın olması durumunda bizi dilediğiniz şehirden arayın ilanlarınızı hemen ve hızlı bir biçimde, doğru ve anlaşılır ilan metinleri ile yayınlayalım.

Gazete ilan vermek firmasını aramanız durumunda bir veya birden fazla gazeteye aynı anda, Türkiye’nin neresinde olursanız olun ilanları verebilirsiniz.

Gazete ilan vermek