Kayıp ilanı vermek

Basın Kartı Kayıp ilanı Vermek

Basın kartı Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından belirli şartları yerine getiren gazetecilere Basın Kartları Komisyonu tarafından verilen bir karttır.
Basın kartları önemli kimlik belgeleri arasındadır. Bu kartın kaybolması durumunda gazeteye basın kartı kayıp ilanı vermekte son derece fayda vardır.
Ulusal gazetelere Türkiye geneli ilan vermek ve bu ilanlar içerisinde kaybedilen basın kartı ilanı da vermek son derece doğru bir adım olmaktadır. Eğer sizin de basın kartınız var ve bu kartı kaybettiyseniz gazeteye bizi arayıp kayıp ilanı verebilir, eski basın kartınızın kullanılmaması ve hükümsüz olmasını sağlayabilirsiniz.
Her gün ulusal gazeteler de Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Zaman vs. kayıp kimlik ve kayıp evrak ilanları yayınlanmaktadır.
Bilinçli tüketiciler kaybettikleri kart, kimlik ve evrakların kayıp ilanlarını gazeteye vererek hükümsüz olmasını sağlamaktadır.
Siz de basın kartı ve benzeri kimlik kartınızı kaybetmeniz durumunda nerede olursanız olun bizi arayın ve gazeteye kayıp ilanınızı mutlaka verin.
Gazeteler de yayınlanan kayıp ilanı örnekleri, ilan ücret ve fiyatı ve ilan vermek için bizi aramanız yeterli olacaktır.

Basın kartı kayıp ilanı örnekleri;

  • 12.11.2014 tarihinde sarı basın kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Ahmet Sevengül
  • TRT Sarı basın kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Tuğba Kalayoğlu
  • 114858 nolu sürekli basın kartım kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Halil Erdem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir