Gazete ilanı vermek

Gazeteye ilan Verme Yolları

Firmaların, şirketlerin ve bir çok kişinin gazete ilanı verme konusunda ne yapması gerektiğini detaylı bir şekilde açıklayacak olan bu yazı ile herkesin birden fazla yöntemle gazete ilanı verme işlemlerini anlatacağız.

Birden çok yol ile gazete ilanı verebilmektesiniz. Bunlardan en popüler olanları şunlardır;

Sabit telefonlardan veya cep telefonlarımızdan sürekli olarak bizlere iletişim kısmındaki irtibat telefonlarından ulaşıp gazete ilanı verme işlemleri yapabilirsiniz. Bu şekilde hızlı ve güvenilir bir biçimde ilan vermenizi ve merak ettiklerinizi direkt olarak sormanızı hedefleriz.

Gazete ilan formu sayfamızdan ilan ver kısmına geçip, ilan formu doldurmanız durumunda, konusunda uzman kişiler tarafından sizi hemen aramamızı sağlayabilir ve bu yöntem ile de ilan verebilirsiniz.

E-Mail yöntemi ile yine iletişim sayfasından mail adresimize mail göndermeniz durumunda sizlere e-mail ve telefon yolu ile hemen dönüş sağlamakta ve ilanlarınız çok daha doğru çıkmasını sağlamayı hedefleriz.

WhatsApp gibi teknolojinin yeni nimetlerinden birisi olan iletişim yolu ile de (0532) 675 85 15 nolu telefonumuza mesaj gönderebilir ve anında yanıt alabilir, ilan verme işleminizi başlatabilirsiniz.

Fax numaralarımızdan ilanlarınızı fax ile gönderip yayınlatabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi bir çok yöntem ile ilan vermek, ilanlar hakkında detaylı bilgilere sahip olmak, ücretler ve ilan fiyatlandırmaları konusundaki hususlar ve ilan örneklerini görmek, yayınlanmış olan ilanlara bakmak için bizlere ulaşabilirsiniz. Her türlü gazete ilanı verme işlemlerinden tutun da sorularınıza sürekli olarak yanıt bulacağınız gazete ilan vermek firması ile bütün ulusal gazetelere ilan vermek mümkündür. Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Zaman gibi gazetelerin seri ilan sayfalarına veya diğer sayfalarına eleman, personel, emlak, iş ve işçi ilanı, kayıp, vefat, duyuru ve basın ilan kurumu ilanı gibi tüm ilanlarınızı uygun fiyata verin.

Her il ve ilçeden ulaşabileceğiniz bu yöntemler ile gazete ilanı vererek çok daha hızlı çözümlere, çok daha ekonomik ve uygun fiyatlarla çözüm bulabilirsiniz. İlanlarınız verdiğiniz tarihten itibaren, hemen ertesi günkü gazeteler de yayınlanmaya ve görülmeye başlayacaktır.

7/24 açık ve online gazete ilan servisi sizlerin hizmetindedir.

Gazete ilan servisleri