Kayıp ilanı vermek

Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ilanı

Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ilanı verme aşamaları son derece kolaydır. Kimliklerin kaybolması durumunda gazeteye kayıp olan kimliklerin hükümsüzdür olarak ilan verilmesi ilan servisi tarafından yapılmaktadır. Kaybolan kimlikler gazete ilanı verilerek yeni kimlik başvurusu yapılmaktadır. Ayrıca kayıp kimliklerin ilan edilmesi konusu ileride herhangi bir olumsuzlukla karşılaşıldığında kendinizi güvence altına almak mantığındadır.

Kimliğimi kaybettim hükümsüzdür ilanı vermek için ilan servisleri aranıp ilan metni oluşturulmalı ve biliniyorsa kayıp tarihi belirtilmelidir. Ertesi gün veya istenilen günde gazetede kayıp kimlik ilanı hükümsüzdür ibaresi ile yayınlanmaktadır.

7 gün 24 saat kayıp kimliklerin ilanlarının gazeteye verilmesi işlemleri buradan yapılmaktadır. İstenilirse telefon ile ilan verilebilir veya site üzerinden ilan formu doldurup ilan verme işlemi yapılır.

Kimliğimi Kaybettim Hükümsüzdür ilanı

Kimliğimi Kaybettim Hükümsüzdür ilanı verme işlemleri.

Kimliğimi Kaybettim Ne Yapmalıyım ?

Kaybolan kimliklerin hemen gazete ilanı ile kaybedildiği tarih de eklenilerek ilan edilmesi son derece faydalıdır. Kaybolmuştur hükümsüzdür olarak kaybedilen kimliklerin ilan olarak verilmesi ile yeni kimliklerin çıkarılması başvurusu yapılmaktadır. Ayrıca ileride yaşanılabilecek olumsuz durumlar karşısında hükümsüzdür ilanı vermek oldukça faydalıdır.

Kaybolan kimliklerin ilan verilmesi işlemi ilan ajansımız tarafından yapılmaktadır. Ehliyet, nüfus cüzdanı, geçici koruma kimlikleri, yabancı kimlikler, yabancı tanıtma kimlikleri, ehliyet ve sürücü belgesi kimlikleri, SRC belgeleri ve kimlikleri vs. kısacası kimlik niteliği taşıyan her kimliğin kayıp ilanı verilmesi işlemi buradan yapılmaktadır.

Kimlik Kayıp ilanı ne kadar ?

Kimlik kayıp ilanları fiyat olarak kelime başına ücretlendirilmektedir. Kelime sayısı ne kadar çok ise fiyat o şekilde değişmektedir. 14 TL tutan bir kimlik ilanı da olabilir. 30 – 35 TL tutan kimlik ilanları da vardır. Fiyatlandırma için iletişim kısmından ilan büromuzu arayın ilanınızı hemen uygun fiyatlı gazeteler de hesaplayıp size bilgi verelim.

Kimlik Kayıp ilanı Nereden Verilir ?

Kimlik kayıp ilanı verme işlemleri ilan iletişim kısmından bir telefon ile yapılır.

Kimlik kayıp ilanı hangi gazeteler de yayınlanır ?

Kimlik kayıp ilanları ulusal gazeteler olan (Posta, Sabah, Hürriyet gazeteleri vs.) yayınlanır. İlan verme işlemleri buradan yapılır.

Kimliğim kayboldu ne yapmalıyım ?

Hemen ilan bürolarımızı arayın. Kayıp kimlik ilanlarınızı buradan verin.

Kimlik kayıp ilanı Saat Kaça Kadar verilir ?

7 gün 24 saat ilan büromuzu arayıp ilanlarınızı verebilirsiniz.