Kayıp ilanı vermek

Baro Kimlik Kartı Kayıp ilanı Vermek

Baro kimlik kartı diğer kimlikler gibi kaybolduğu zaman gazete ilanı verilmesi son derece önemli olan kimlikler arasındadır. Baro kimliğini kaybedenlerin aşağıdaki ilan irtibat numaraları ile gazete kayıp ilanı vermesi önemle tavsiye edilmektedir.
Günlük yayın yapan gazetelerin seri ilan sayfalarında yer alan kimlik kayıp ilanı sutunlarında baro kimlik kayıp ilanları yayınlanmaktadır. Nerede olunursa olunsun bir telefon ile tüm gazete ilanlarınızı sorunsuz ve uygun ödeme seçenekleri sunarak alan ilan büroları sayesinde gazetelere ilan verilebilmektedir.
Herhangi bir zaman da geçmişte veya bugün kaybedilen baro kimlik kartı kayıp ilanı vermek için bizlere Türkiye’nin her yerinden bir tek telefon ile ulaşabilir ve gazeteye ilan verebilirsiniz.
İstanbul, Ankara, Bursa ve Adana kayıp ilan ofisleri sayesinde kimlik kayıp ilanlarınızı uygun fiyatlı yayınlatabilirsiniz. Kayıp ilanlarınız hemen ertesi gün yayınlanmaktadır.
Gazete kayıp ilanı servisi güler yüzlü, kaliteli ve hızlı hizmet vermektedir. Gazete ilan formunu doldurarak bizlere ilanınızı gönderebileceğiniz gibi mail veya telefon yolu ile de ilan verilebilir.
Baro kimlik kartı kayıp ilanı örnekleri ve güncel fiyatları, ödeme koşulları için bizleri her gün ve her saat arayabilirsiniz.

Baro kayıp ilanı örnekleri;

  • Baro kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Seda Ege Akar
  • Barolar birliği kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Selin Sarılı
  • 05.07.2014 tarihinde baro kimlik kartım zayi olmuştur. Hükümsüzdür. Seda Kaya