Gazete ilanı vermek

Zamana ilan Vermek

Gazeteler arasında en çok satış ve tiraj oranına sahip olan Zaman gazetesine ilan ve seri ilan, reklam vermek istiyorum diyorsanız Zaman ilan ajansımızı tercih etmeniz yeterli olacaktır. Zaman gazetesine ilan vermek için son derece kolay bir biçimde ilan bürolarımızı arayabilirsiniz. Zaman gazetesini tercih ederek ilanlarınıza hızlı ve kesin çözümler bulabilirsiniz.
Zaman gazete ilan büroları İstanbul, Ankara, Adana ve tüm illerden ilanlarınızı gazeteye almakta ve yayına hazırlamaktayız. Elit ve kaliteli müşteri temsilcilerimiz ile Zaman gazetesine ilan vermeniz son derece kolaydır. Her yerden ve tüm illerden ilan bürolarımızı arayıp Zaman’a ilan vermek istiyorum dediğiniz de ilanlarınızı verebilirsiniz.
Eleman ilanı iş ilanlarınız da bir çok kişiye ilanlarınızı göstermek ve bir çok elemanın ilanlarınıza ulaşması için Zaman gazetesini tercih edebilirsiniz.
Emlak, ev ve arsa ilanlarınızı sahibinden satılık ilanlarınızı İstanbul, Ankara, İzmir, Türkiye geneli gibi baskılar da vererek Zaman gazetesinde yayınlatabilirsiniz.
Kayıp kimlik, evrak ve zayi ilanlarınızı da Zaman’a vererek ilanlarınızın yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.
Duyuru, genel kurul, kongre, ihale ilanı gibi duyuru ve sosyal ilanlarınızı da Zaman gazetesine vermek istiyorum diyorsanız ilan servislerimizi arayıp tüm ilanlarınızı verebilirsiniz.
Zaman gazetesi ilan servisi siz müşterilerine her zaman kampanyalı ilanlar sunarak 2 güne 5 gün 2 güne 3 gün kampanyaları ile ilanlarınızın daha uzun yayında kalmasını sağlamaktadır. Ayrıca tüm ilan ödemelerinizi kolay ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.
Size kalan tek şey Zaman ilan bürolarımızı aramak ve ilanınızı kolaylıkla tek adım da bizlere vermektir. Zaman ilan bürolarımız 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde sizlerin gazete ilanlarına çözüm ve hizmet sunmaktadır. Kolay, hızlı ve pratik ilan vermek için bizi her zaman arayabilirsiniz. Tüm gazete ilanlarınızı kampanyalı ve uygun fiyatlar ile verebilirsiniz.

Zamana ilan vermek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir