Kayıp ilanı vermek

Tasdikname Kayıp ilanı

Tasdikname okullar tarafından verilen, okulu bitiremeyen kişilere verilen belge niteliğindedir. Tasdikname belgesi kayıp ilanları arasında önemli bir yere sahiptir. Kişiler tasdikname kayıp ilanlarını gazetelere vermekte ve yeni tasdiknamelerini çıkartma işleminde bu ilanı kullanmaktadırlar.
Günümüzde bir çok kişi bir çok belge ve evrak kaybetmekte ve yenisini çıkartıp eski kaybedilen evrak ve kimliklerini hükümsüzdür ibaresi ile yayınlatmaktadırlar.
Tıpkı diğer ilanlar gibi tasdikname kayıp ilanlarınızı Hürriyet’e, Posta’ya, Sabah’a ve diğer gazetelere almakta ve yayınlamaktayız.
Gazeteye kayıp ilanı verirken dikkat edilecek bir nokta da ilanın düzgün ve belirli bir formatta istenilen ilan metni olacak şekilde verilmesidir. Biz ilan büroları olarak sizlere en uygun formatta ve düzgün bir biçimde ilan vermenizi sağlıyoruz.
Gazeteye tasdikname kayıp ilanı vermek ve detaylar hakkında bilgi almak için https://www.gazeteilanvermek.com/ilan-ver linkinden ilan formu gönderebilir ve sizlere geri dönüş yapmamızı sağlayabileceğiniz gibi gazete ilan vermek adlı sitemizden de bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.
Ulusal gazetelere ilan vermek ciddi bir iştir. Doğru ve düzgün bir şekilde yayınlanan ilanlar geçerlilik göstermektedir. İlanlarınızı ilan servisimize verin formatına uygun ve doğru bir biçimde yayınlansın.
Gazete ilanları konusunda tüm soru ve sorunlarınızı bizlere 7 gün 24 saat danışabilirsiniz.
Gazete ilan merkezi.

Tasdikname kayıp ilanı örnekleri;

  • Kaya Bayazıtoğlu Lisesi tasdiknamemi kaybettim. Hükümsüzdür. Ada Yurtsever
  • Kabataş Erkek Lisesi’nden aldığım tasdiknamemi kaybettim. Hükümsüzdür. Murat Yıldızcılar
  • 14.10.2014’de İstanbul Kadıköy Lisesi tasdiknamemi kaybettim. Hükümsüzüdür. Adnan Kuyucu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir