Kayıp ilanı vermek

Sertifika Kayıp ilanı Vermek

Sertifikalar belirli bir zaman sonunda eğitim – öğretim görülen yer tarafından verilen belgelere verilen isimdir. Sertifikaların kaybolması durumunda yapılacak işlemler başında gazeteye eski sertifikanın kaybolduğuna dair ilan verilmesi gelmektedir.
Gazeteye sertifika kayıp ilanı verildikten sonra kaybolan sertifikanın hükümsüz olduğu ve herhangi bir durumda geçersiz olduğu ilan edilir.
İnsanlar günlük yaşamları içerisinde bir çok evrak, kimlik ve makbuz kaybederler ve bir çok kişi gazete ilanı vermeyi unuturlar. Gazeteye ilan vermediklerinden dolayı ileriki günler de bir çok olumsuz durum ile karşılaşırlar.
Siz de ileri de mağdur olmamak ve olumsuz bir durum karşısında kalmamak açısından gazeteye kayıp ilanını mutlaka verin.
Kurs sertifikası, ilk yardımcı sertifikaları, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar gibi bir çok sertifikayı kaybetmeniz durumunda bizi arayın Posta, Sabah, Hürriyet, Zaman, Sözcü gazetelerine kayıp ilanlarınızı verin.
Bizi arayıp ilan verebileceğiniz gibi https://www.gazeteilanvermek.com adlı siteden de 7 gün 24 saat bize ulaşabilirsiniz.
Gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi mutlaka arayın veya ilan sitesini mutlaka ziyaret edin.
Gazete ilan merkezi.

Sertifika kayıp ilanı örnekleri;

  • DURAK Fındık San. ve Tic. A.Ş.’ye ait 14-54-003328 nolu sağlık sertifikası ile 2237871 nolu bitki sağlığı sertifikası kaybolmuştur. Hükümsüzdür.
  • 20.09.2014 tarihinde bilgisayar sertifikamı kaybettim. Hükümsüzdür. Şenay Sertol
  • T.H.Y. İlkyardımcı sertifikamı kaybettim. Hükümsüzdür. Serap Akçar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir