Gazete ilanı vermek

Sabaha ilan Ver

Sabah gazetesi tirajı, okunma oranı yüksek gazeteler arasında yer almaktadır. Özellikle İstanbul ve Ankara baskılarında oldukça etkili gazetelerden birisidir.
Sabah gazetesi sarı sayfalarda seri ilanlar bölümleri yer almakta ve seri ilanlar olarak son derece etkili çözümler ve sonuçlar sunmaktadır.
Sabaha ilan vermek için İstanbul Anadolu yakası veya Avrupa yakası şubelerimizi direk arayabilmekte veya Ankara merkezimizi arayıp ilan verebilmektesiniz.
Sabah’a ilan vermek ve ilan yayınlatmak için bizlere her saat ulaşabilir ve Sabah gazetesine ilan verebilirsiniz.
Sabah gazetesine ilan vermek, güncel ilan fiyatları ve ilan tarifelerini öğrenmek ve ilanınızı yayınlatmak için her zaman tek bir telefon ile bizlere ulaşabilmektesiniz.
Özellikle eleman ilanı, personel ilanı gibi ilanlarınızı Sabah gazetesine vererek ilanlarınızın hızlı çözümlere ulaşmasını sağlarsınız.
Sabah sarı sayfalara ilan vererek yüksek tirajlı bir ulusal gazeteye ilan vermiş olursunuz ve ilanlarınızı her kesim görür. Bunun sonucunda aradığınız elemana, personele hemen ulaşabilirsiniz.
Ayrıca Sabah’a ilan vererek ilanınızı hem gazetede hem de internet sitesinde de yayınlatabilirsiniz. Herhangi bir eleman ilanı veya emlak ilanı verdiğinizde kampanyalı süre boyunca ilanınız hem gazetede hem de internette yayınlanır. Siz de hemen dönüşüm alıp sonuca ulaşmış olursunuz.
En iyi ulusal gazeteler arasında yer alan ve sürekli yenilenen Sabah gazetesine ilan vermek için bizi aramanız yeterlidir.
Kayıp ilanı, zayi ilanı, duyuru ilanı, genel kurul ilanları ve kalkınma ajansı gibi ilanlarınızı da Sabah gazetesinde uygun fiyatlarla yayınlatma imkanı sunmaktayız.
Sabah’a ilan verin ilanınızı herkes görsün.
Sabah Sarı Sayfalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir