Gazete ilanı vermek

Posta Gazetesi ilan Telefonu

Posta gazetesi Türkiye’nin en çok satan ve en çok takip edilen, okunan gazeteleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Bu sebeple de ilan sayfaları oldukça etkili ve dönüşümü iyi orandadır. Posta gazetesi ilan telefonları ile bir çok ilanı Posta’ya vermek oldukça etkili sonuçlar sunmaktadır.
Posta gazetesine verilen ilanların dönüşüm oranlarının iyi ve etkili olmasının en önemli sebebi gazetenin tiraj açısından oldukça yüksek oranda olması ve okunulurluk açısından gayet iyi durumda olmasıdır.
Posta gazetesine verilen herhangi bir ilan etkili ve hızlı bir şekilde müşterilere dönüş sağlamaktadır.

  • Posta gazetesine nasıl ilan verebilirim ?
    Posta gazete ilan telefonlarını arayıp dilediğiniz ilanı gazeteye vermeniz mümkündür.
  • Posta gazetesine ilan ne kadar ?
    Posta gazetesine verilen ilanlar kelime fiyatı olarak hesaplanmakta ve ücretlendirilmektedir. İlan metninizi bize yazdırdığınız takdirde güncel ilan fiyatları ile ilan ücretiniz hemen hesaplanmaktadır.
  • Posta gazetesine eleman ilanı vermek istiyorum ne yapmalıyım ?
    Posta gazetesi eleman ilanları açısından oldukça etkili bir gazetedir. Muhasebe elemanı, sekreter, tekniker, matbaa elemanı, çağrı merkezi elemanları, tornacı – kaynakçı elemanı vs. tüm eleman ilanlarınızı gönül rahatlığı ile Posta’ya verin hemen dilediğiniz personeli bulun.
  • Posta gazetesine emlak ilanı vermek istiyorum ?
    Posta gazetesi emlak ilanlarında da oldukça etkili bir gazetedir. Ev, arsa, çiftlik, konut, yazlık gibi kiralık veya satılık ilanlarınızı Posta gazetesine vererek hemen müşterinizi bulmanız mümkündür.
  • Posta’ya kayıp ilanı, zayi ilanı vermek istiyorum ?
    Posta gazetesine pasaport, öğrenci kimliği, nüfus cüzdanı, fatura, irsaliye, plaka kayıp ilanı gibi bir çok kayıp ilanlarınızı kolaylıkla en uygun fiyatlarla vermeniz mümkündür. Bizi dilediğiniz zaman arayıp gazeteye ilanlarınızı verebilirsiniz.
  • Ayrıca Posta gazetesine duyuru, genel kurul, ihale, dernek ilanı, toplantıya çağrı ilanı gibi bir çok ilanlarınızı almakta ve en uygun fiyatlarla yayınlamaktayız.
    Siz de vakit kaybetmeden en çok tercih edilen ve en çok okunan gazete olan Posta gazetesine tüm ilanlarınızı ilan telefonu numaralarımızdan bizi arayıp verebilmektesiniz.

Posta gazetesi ilan merkezi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir