Kayıp ilanı vermek

Personel Giriş Kartı Kayıp ilanı

Personel kartları çalışılan iş yerinin veya kurumun personellerine verdiği ve iş yeri içerisinde ve dışarıda tanınmaları açısından verilen kimlik niteliğindeki kartlardır.
Personeller bu kartları kaybetmeleri durumunda gazete ilanı vererek kendilerini güvence altına almış olmakla beraber yeni kartlarını da çıkartabilmektedirler.
Gazeteye verilen personel giriş kartı kayıp ilanları ulusal, günlük yayın yapan ve belirli bir tirajın üzerinde bulunan gazetelerde yayınlanmalıdır. İlk altın kural budur. İkinci kural kaybedilen tarih var ve belli ise mutlaka ilanı eklenmelidir. Eğer kaybedilen bir tarih net bir biçimde belli değil ise yazılmamalıdır. Üçüncü altın kural kayıp ilanının belirli bir formatı vardır ve bu formatla yazılması kaybedilen kimlik veya evrakların geçerliliği açısından son derece önemlidir. İlanlar ise ertesi gün hemen yayınlanmaktadır.
Personel giriş kartı kayıp ilanlarınızı Posta gazetesine, Hürriyet gazetesine, Sabah gazetesine ve tirajı yüksek olan günlük gazetelere verebilmektesiniz.
İlan büromuzu arayıp telefon ile 1 dakika içerisinde uygun fiyatlarla gazetelere kayıp ilanı verebilmektesiniz.
7 gün 24 saat açık olan online gazete ilan sitemizden bizlere kolaylıkla ulaşabileceğiniz gibi tüm gazete ilanları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için sitemiz olan https://www.gazeteilanvermek.com adlı siteyi ziyaret edeebilirsiniz.
Gazete ilan bürosu.

Personel giriş kartı kayıp ilanı örnekleri;

  • 22.10.2014 tarihinde Adalet Bakanlığı Ceza Tevkif Genel Müdürlüğü personel kimlik kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Tuncer Vurallar
  • 15.10.2014’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel kimliğimi kaybettim. Hükümsüzdür. Ayfer Tanlıoğlu
  • 04.09.2014 tarihinde TBMM personel giriş kartımı kaybettim. Hükümsüzdür. Cansu Şanlı