Gazete ilanı vermek

Gazeteye Ölüm ilanı Vermek

Gazetelerin vefat ilanları sayfaları arasında yer alan ölüm ilanları ölen kişilerin yakınları, akrabaları veya ailesi tarafından verilmektedir.
Ölüm ilanı sayfaların da ölen kişinin resimli veya resimsiz ilanı verilir. İlanın altına ölen kişinin cenaze namazının kılındığı tarih, yer, saat vs. ayrıntıları yazılmaktadır.
Ölüm ilanı verildiğinde hemen gazeteler de yayınlanır.
Hürriyet gazetesi başta olmak üzere, Sabah, Posta, Zaman, Sözcü, Cumhuriyet ve daha bir çok gazeteye ölüm ilanı vermek için ilan bürolarımızı aramanız yeterli olacaktır.
Ölüm ilanlarının ücretlendirmesi sütun santim ölçüleri ile belirlenir. Yani ilanın boyutu ilanın fiyatlandırılmasına etki eder.
Ölüm ilanlarını çeyrek sayfa, yarım sayfa ve tam sayfa olmak üzere verebileceğiniz gibi 3×10 (3 sütun 10 santim), 4×15 (4 sütun 15 santim) gibi ölçülerde de verebilirsiniz.
Ölüm ilanı vermek için bizi aradığınızda ilanın içerisine yazılmasını istediğiniz kelimeleri dilerseniz siz söyleyip yazdırabilirsiniz. Ya da bizlere ölüm ilanı örneklerimizden sizlere örnekler göndererek ilanınızın nasıl hazırlanması gerektiğine örnek verebiliriz. Ölüm ilanınızı bizler hazırladıktan sonra sizlere onay vermeniz için göndererek onay almadan ilanlarınızı asla yayınlamamaktayız.
Ölüm ilanı tasarımlarınızı da dilerseniz sizlere yapabilirsiniz veya biz de tasarımlarınızı yapıp sizlere sunabiliriz.
Ölüm ilanı verilen baskı bölgesine göre de farklı fiyatlandırma gösterebilir. Örneğin; Türkiye geneli verilen ve tüm illerde yayınlanan ölüm ilanı Ankara Baskısında yayınlanan ölüm ilanından daha fazla fiyatlandırılmaktadır. Baskı bölgesinin büyüklüğü ilan ücretini etkilemektedir.
Ölüm ilanını Türkiye geneli, İstanbul, Ankara, İzmir, Adana baskılarında veya diğer baskı bölgelerinde verebilirsiniz.
Eğer sizler de gazeteye ölüm ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi 7 gün 24 saat arayabilirsiniz.
Uzman kadromuz ve profesyonel ilan büromuz ile sizlere her gün aralıksız hizmet sunmaktayız.
Gazeteye ölüm ilanı vermek için bizi telefon ile arayabilir veya https://www.gazeteilanvermek.com adlı siteden bizlere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca bütün gazetelere ölüm ilanı vermek ve fiyatları hakkında bilgi almak için gazete ilan vermek adlı siteden de bizlere ulaşabilir ve ilan verebilirsiniz.
Gazete ilan merkezi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir