Gazete ilanı vermek

Vefat ilanı

VEFAT İLANI” vermek ve detayları;

Yaşama veda eden kişilerin akrabaları, eşi, dostları tarafından gazeteye verilen çerçeveli ilan türüne vefat – cenaze ilanı adı verilmektedir.

Vefat ilanlarında en çok okunan gazeteler tercih edilmektedir. Hürriyet, Sözcü, Sabah, Cumhuriyet, Zaman ve diğer tüm gazetelere vefat ilanı verilebilmektedir.

Vefat – ölüm ilanı vermek istiyorum diyorsanız sitemiz üzerinden ilan formu doldurmanız ve gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır. En kısa sürede yetkili çağrı merkezi personellerimiz tarafından sizleri geri dönüş sağlanacak ve gazete ilanınız hakkında detaylı bilgiler verilecektir.

 

Ayrıca İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakası ilan bürolarımız veya Ankara merkez ofisimizi arayıp direk telefon ile vefat ilanı verilebilmektedir.

Türkiye’nin her yerinden İstanbul Avrupa Yakası Büromuz olan 0212 286 60 10 adlı telefondan, Anadolu yakası ilan bürosu için 0216 341 41 30 adlı telefonumuzdan veya Ankara 0312 311 34 04 adlı telefonlarımızdan bizlere günün her saati ulaşabilir ve gazeteye vefat ilanınızı kolaylıkla hızlı ve uygun fiyatlar ile verebilirsiniz.

 

Vefat ilanı metni hazırlama konusunda dilerseniz siz de var olan ilan metni yayınlanabileceği gibi dilerseniz müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile ilan örneklerine bakarak veya özgün bir ilan metni oluşturmanızı sağlamaktayız.

Vefat ilanı tasarımlarınız bizler tarafından yapılır ise ücretsiz olarak sizlere sunulur. Siz vefat ilanı tasarımını onayladıktan sonra ise ilanınız gazeteye gönderilerek basıma uygun hale gelir.

 

Vefat ilanı ücretlendirmeleri gazetelere ve baskı bölgeleri olan Türkiye Geneli Baskısı, İstanbul Baskısı, Ankara baskısı gibi baskılar da farklılıklar göstermektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için her zaman vefat ilanı servisini arayıp fiyat alabilirsiniz.

Vefat ilanı ödeme seçenekleri oldukça kolaydır. Türkiye’nin neresinde olursanız olun gazeteye bizi arayıp vefat ilanı verebileceğiniz gibi havale, eft, mail order veya sanal pos sistemi ile ilan ödemelerinizi oturduğunuz yerden kolaylıkla yapabilmektesiniz.

Vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız hazır da ilan metniniz var ise bu metni veya hazırlanmasını istediğiniz ilan metninin içerisinde olması gereken isim – soy isim ve diğer bilgileri mail adreslerimizden bizlere göndermeniz veya telefon da müşteri temsilcilerimize söylemeniz yeterli olacaktır.

 

Vefat ilanlarınızı en çok okunan Hürriyet, Sözcü, Sabah, Cumhuriyet ve Zaman gibi gazetelere verebilmektesiniz. Ulusal gazetelere vefat ilanı vermeniz durumunda ilanınızı bir çok kişi görecek ve okuyacaktır.

Vefat ilanları ortalama olarak 3 x 10 boyutlarından başlamaktadır. 3 sütun 10 santim dediğimiz bu ortalama ilan ölçüleri uygun fiyatlı vefat ilanı arasında yer almaktadır. Bunun yanı sıra vefat ilanlarınızı gazeteler de ölçü ve boyut olarak tam sayfa, yarım sayfa, çeyrek sayfa olarak da verebilirsiniz. Vefat ilanı boyutlandırması ölçüsü büyüdükçe ilan fiyatlandırması da buna göre büyümektedir.

 

Vefat ilanı tasarımlarında başlık ise genel de “Vefat” olarak yazılmaktadır. Bunun yanı sıra ilan başlığı “Baş Sağlığı” veya “Taziye” şeklinde de olabilmektedir.

Vefat ilanların da merhumun resminin kullanılması durumunda kullanılacak resmin mail yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. Vefat ilanı veya diğer bir ismi ile baş sağlığı ilanları resimli olarak da yayınlanabilmektedir.

Son olarak verilen vefat ilanlarında merhumun ölüm tarihi, cenaze namazının kılınacağı cami ismi, namazın tarihi ve saati ilana yazılmalıdır. Vefat ilanını veren ailesi ise ilanın sonuna “Ailesi” ibaresi yazılabildiği gibi vefat ilanını veren kişinin – kişilerin isimleri de yazılabilir.

Kolay bir biçimde gazeteye vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız vefat ilanı servisi ile 7 gün 24 saat irtibata geçebilir ve bir telefon ile Türkiye’nin tüm illerinden vefat ilanı verebilirsiniz.

Sözcü gazetesi ulusal gazeteler arasında en ekonomik vefat ilanı fiyatlarını size sunmaktadır. Sözcü gazetesine vefat ilanı vermek için bizi bir telefon ile aramanız yeterli olacaktır. Uygun fiyatlar ile tirajı yüksek gazeteler arasında olan Sözcü gazetesine vefat ilanlarınızı servisimiz tarafından verebilirsiniz.

 

Ayrıca Hürriyet gazetesine vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi arayıp ilan ücretlendirmeleri, ilan örnekleri ve ödeme seçenekleri, ilan detayları hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Geçmiş dönemler de yayınlanan vefat ilanı örneklerine vefat ilan örnekleri sayfamızdan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Daha fazla vefat ilanı örneği görmek istiyorum diyorsanız size mail yolu ile gazeteler de yayınlanmış bir çok vefat ilanı ve vefat ilan metni göndermekteyiz.

İstanbul, Ankara, Bursa vefat ilan büroları sayesinde bütün gazetelere bir telefon ile vefat ilanı verme kolaylığını görebilirsiniz. Siz de bugün vefat ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi aramanız yeterli olacaktır.

Vefat ilanı servisi

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir