Kayıp ilanı vermek

Pasaport Kayıp ilanı

Yabancı ülkelere gidecek olan kişilerin kimliklerini ibraz etmelerini sağlayan ülkeler arası geçerli bir kimlik niteliğindedir. Her belgenin kaybolabileceği gibi pasaportların da kaybolması durumunda gazete ilanı verilmesi ve pasaportun ilgili kurumlara kayıp başvurusu yapılarak yeniden çıkarılması gerekmektedir.
Pasaport kayıp ilanları ulusal günlük gazetelere kayıp ilanı olarak verilir. Hürriyet gazetesine, Posta gazetesine, Sabah gazetesine ve bir çok gazeteye pasaport kayıp ilanı almakta olan ilan büromuz siz müşterilerine haftanın her günü ve pazar dahil hizmet vermektedir.
Gazete ilan servisi olarak sizlere en uygun fiyatlarla gazete ilanı hizmeti sunmakta ve güvenilir ödeme seçenekleri ile ödemelerinizi yapmanızı sağlamaktayız.
Gazete ilan servisi ile Hürriyet, Sabah, Posta, Zaman, Sözcü, Dünya ve Hürses gazeteleri gibi tüm ulusal gazetelere uygun fiyatlarla kayıp ilanı ve pasaport kayıp ilanı vermenizi sağlamaktayız.
Güncel gazete ilan fiyatları ve gazete ilan kampanyaları ile pasaport kayıp ilanı vermek için ilan detaylarını https://www.gazeteilanvermek.com adlı sitemizden öğrenebileceğiniz gibi gazete ilan vermek adlı siteden de bizlere ulaşıp gazeteye ilan verin.

Pasaport kayıp ilanı örnekleri;

  • Pasaportumu kaybettim. Hükümsüzdür. Ahmet Yalçınkaya
  • 18.02.2014’de pasaportumu kaybettim. Hükümsüzdür. Canan Yaşçınar
  • 12.11.2014 tarihinde pasaportumu kaybettim. Hükümsüzdür. Yasemin Ergül

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir