Kayıp ilanı vermek

Kaşe Kayıp ilanı Vermek

Kaşe firmaların ünvanı, adresi, vergi dairesi ve TC kimlik numarası veya vergi numarasının üzerinde yazılı olduğu ve her firmada kullanılan bir damga türüdür.
Kaşeler firmalar ve şahıslar açısından önemi büyüktür. Kaşelerin kaybolması durumunda firmaların kaybolan kaşe için gazeteye kayıp ilanı vermesi önemlidir. Eğer kaşeniz kayboldu ise eski kaşeniz ile yapılan tüm işlemlerden kurtulmak ve yeni kaşe çıkartmak için gazeteye kayıp ilanı verin.
Kaşe kayıp ilanı gazeteye verilir ise ileride sizin kaşeniz ile ilgili yapılan ve sorun çıkartacak olan işlemlerden ve olumsuz durumlarla karşı karşıya kalmaktan kurtulursunuz.
Kaybedilen bir evrak, kimlik gibi kaşelerin de kaybedilmesi durumunda yapılacak ilk işlem kaybolan kaşenin gazeteye kayıp ilanı olarak verilmesi ve hükümsüzdür ibaresinin kullanılmasıdır.
Kayıp ilanı departmanımızı günün her saati arayıp gazeteye kaşe kayıp ilanı ve diğer bütün ilanlarınızı kolayca verin. İlanınız hemen ertesi gün yayınlanacaktır.
Diğer bütün kayıp ilanları ve kaşe kayıp ilanları hakkında detaylı bilgiler için https://www.gazeteilanvermek.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
Ayrıca kaşe kayıp ilanı adlı siteden gazeteye kayıp ilanlarınızı kolaylıkla ve nerede olursanız olun bir telefon ile verebilirsiniz.

Kaşe Kayıp ilanı Örnekleri;

  • Şirketimize ait kaşe kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Cirkom Kompresör ve Endüstri Makinaları İmalat Bakım A.Ş Vergi Dairesi: İkitelli Vergi Numarası: 0000446691
  • Firma kaşemi kaybettim. Hükümsüzdür. Funda Kızılca Vergi Dairesi: Seğmenler Vergi Numarası: 4452785148
  • Nur İnşaat Gıda Tekstil Taşımacılık Oto Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’ye ait kaşe kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Vergi Dairesi: Pendik Vergi Numarası: 63205589421

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir