Kayıp ilanı vermek

Karar Defteri Kayıp ilanı Vermek

Anonim şirketler de yönetim kurulunun şirket ile ilgili aldığı kararların yazıldığı ciltli ve sayfa numaralarını gösteren defterdir. Bu defter de karar tarihi, karar sayısı, toplantıda hazır bulunanlar, kararın içeriği, üyelerin imzaları en az bulunması gereken maddelerdir. Karar defterinin kaybolması durumunda ise gazeteye karar defteri kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir.
Karar defteri değerli evraklar arasına girmektedir. Bu nedenle de önem teşkil etmektedir. Karar defterinin kaybolması durumunda gazeteye kayıp ilanı vermek gerekmektedir.
Gazete kayıp ilanı bürolarımız ile Hürriyet, Posta, Sabah, Zaman gibi ulusal gazetelere karar defteri kayıp ilanlarınızı kolaylıkla uygun fiyatlarla verebilirsiniz.
Diğer tüm evrak kayıp ilanları gibi değerli evraklar arasında yer alan karar defterlerinin kaybolması durumunda Türkiye’nin her yerinden gazeteye kayıp ilanı vereceğiniz bir ilan bürosu mevcuttur. Gazete kayıp ilanı bürolarımız olan İstanbul, Ankara, Bursa merkezlerimizi kolaylıkla bir telefon ile arayıp karar defteri kayıp ilanı verebilirsiniz.
Gazeteye kayıp ilanı verdikten sonra ilgili kurumlara veya yerlere gazete kayıp ilanınızı götürmeniz yeterli olacaktır.
Günlük yaşantımız da kimlik ve evrak kaybını sürekli olarak yaşamaktayız. Karar defterleri kaybolduğunda ise değerli evraklar arasında olan karar defterinin kayıp ilanını gazete de yayınlatmak son derece önemlidir.
Karar defteri kayıp ilanı vermek, ilan örnekleri ve güncel ilan fiyatlarını öğrenmek için nerede olursanız olun bir telefon ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Gazete kayıp ilanı bürosu.

Karar Defteri Kayıp ilanı örnekleri;

  • ETİ Turistik Yatırımlar Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin geçmiş döneme ait karar defteri kaybolmuştur. Hükümsüzdür. VD:Beyoğlu VN:3810027094 Ticaret Sicil No:239002
  • 11.02.2008- 13.10.2014 Yılları arasına ait karar defterini kaybettik. Hükümsüzdür. Yakuplu Sağlık Hizm. Tıbbi Aletleri Tic. Ltd. Şti. VD: Beylikdüzü VN: 92903581214

Karar defteri kayıp ilanı vermek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir