Gazete ilanı vermek

Kampanyalı Gazete ilanı Vermek

En önemli iletişim araçlarından birisi olan gazeteler günlük olarak her kitleye ulaşmaktadır. Bu sebepledir ki gazete ilanları ve seri ilan sayfaları büyük önem ve talep görmektedir. Gazetelerin seri ilan sayfalarına kampanyalı ilanlar verilebilmektedir.
Günlük yayınlanan ulusal gazeteler, Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü ve Zaman gazeteleri gibi bütün gazetelere ilan bürosunu aradığınız takdir de kampanyalı ilanlar yayınlatabilmektesiniz.
Kampanyalı ilan vermek faydalı mıdır ?
Kampanyalı gazete ilanı vermek oldukça faydalıdır. Çünkü ilanınıza 2 gün ücreti ödeme yaparak 5 gün kampanyalı veya 7 gün kampanyalı bir biçimde yayınlatabilirsiniz. Böylelikle birden fazla gün olarak gazete ilanlarınız yayınlanır.
Kampanyalı gazete ilan ücreti nedir ?
Kampanyalı gazete ilan ücretleri kelime fiyatlandırmasına göre değişmektedir. Güncel ilanların fiyatlarını bizi arayıp dilediğiniz zaman öğrenebilirsiniz.
Hangi il de veya ilçe de olursanız olun kampanyalı bir gazete ilanı vermek istiyorum diyorsanız bizi mutlaka arayın. Gazete ilan bürolarımız ile tüm gün gazete ilanlarınızı dilediğiniz gazeteye verebilir ve yayınlatabilirsiniz.
İlan örnekleri veya ilan fiyatları, kampanyalar hakkında detaylı bilgileri sitemiz üzerinden de inceleyebilmektesiniz.

Gazete ilan büroları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir