Gazete ilanı vermek

Kampanyalı Gazete ilanı Ver

Kampanyalı gazete ilanlarını sizlere farklı çeşitlerde sunmakta olan gazete ilan vermek firması sayesinde artık ilanlar kampanyalı günler olarak yayınlanıyor. Vermiş olduğunuz ilanlarınızın kampanyalı yayınlanmasını sağlayan ilan ajansı sayesinde her gün yüzlerce gazete ilanı müşterileri ve alıcıları ile buluşuyor.

Kampanyalı gazete ilanı vermek isteyenler Sabah, Posta, Hürriyet, Sözcü gazetelerinde eleman, emlak ilanı vasıta, gayrimenkul ilanları gibi tüm ilanlarında bu kampanyalardan ve promosyonlu günlerden faydalanabiliyor.

Örneğin;

Sabah gazetesine vermiş olduğunuz ilanlarınızda 2 gün sizden 5 gün bizden toplamda ilanlarınız 7 gün yayınlanırken. Hürriyet gazetesine verdiğiniz tüm ilanlarınızda 2 güne toplam 7 gün yayın kampanyası sunmaktayız. Posta gazetesine verilen tüm ilanlarınız 2 gün verilmesi durumunda toplamda 5 günlük yayın kampanyaları sunarak sizlerin çok daha iyi gazete ilanı dönüşümleri sağlamanızı hedeflemekteyiz.

Bu kampanyalar ile ilanların çok daha fazla yayında kalmasını ve daha çok müşteriye ulaşmanızı sağlamaktayız. Sizler de gazete ilan vermek firmasından ilan vererek, daha fazla kampanya seçeneklerinden hızlı ve kolay bir şekilde, uygun fiyatlar çerçevesinde faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bizlere iletişim telefonlarımızdan ulaşmaktır.

Gazete ilan servisi