Gazete ilanı vermek

Hürriyete ilan Vermek

Hürriyet gazetesi ilan servisi sizlere Türkiye geneli, İstanbul, Ankara ve diğer baskı bölgelerinde gazete ilanı vermeniz açısından 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Sizlere Hürriyet gazetesi ilan servisi olarak kaliteli, hızlı, pratik ve ekonomik ilanlar hizmeti sunan firmamız 24 saat boyunca gazete ilanı vermenizi sağlamaktadır.

Hürriyet gazetesi satış oranı, okunma oranı ve tiraj olarak en çok satılan ve okunan ulusal yani günlük yayınlanan gazeteler arasında yer almaktadır. Hürriyete verdiğiniz ilanlar hemen sizlere dönüşüm sağlayacaktır. Günlük yayınlanan ve seri ilan sayfalarında eleman, emlak, duyuru, kayıp ilanı gibi çeşitli ilanlara yer veren Hürriyet gazetesine sizler de ilan vermek için ilan büromuzu arayabilirsiniz.

Hürriyet gazetesi seri ilan sayfalarına seri ilanlarınızı, başlıklı, düz seri ilan, çerçeveli ilan olarak verebilirsiniz.

Hürriyet İK ekine eleman ilanlarınızı vermeniz durumunda aradığınız özelliklerdeki personellere ve elemanlara hızlıca insan kaynakları sayfasına ilan vererek ulaşabilirsiniz.

Hürriyet vefat ilanı sayfalarına vefat – cenaze – ölüm ilanlarını tam sayfa, yarım veya çeyrek sayfa ölçülerinde, dilediğiniz boyutlarda verebilir ve yayınlatabilirsiniz.

Hürriyet gazetesine kayıp – zayi ilanlar gibi hükümsüzdür ilanlarınızı da kolay ve uygun fiyatlar ile seri sayfalara verebilirsiniz.

Hürriyete ilan vermek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

  • Hürriyet ilan ajansımızı yukarıdaki iletişim telefonlarından 24 saat arayın,
  • Yukarıda bulunan ilan ver butonundan ilan formu doldurup gönderin,
  • İletişim sayfamızdan mail yolu ile ilanlarınızı verin.

Bu yollar ile Türkiye’nin her yerinden Hürriyete ilan verme işlemlerinizi kolaylıkla ve zahmetsizce yapabilirsiniz.

Hürriyet ilan Büromuzu aramanız durumunda;

  • Ekonomik fiyatlı gazete ilanı verebilir,
  • Kampanyalı ilan yayınlatabilir,
  • En hızlı şekilde ilanlarınızı verebilir,
  • 24 saat hizmet alabilir,
  • Dilediğiniz yerden gazeteye zahmetsizce ilan verip ödemesini yapabilir,
  • Kredi kartı numarası vermeden Sanal Pos ile kendiniz ödeme yapabilirsiniz.

Hürriyet gazetesine ilan vermek istiyorum diyorsanız ilan büromuzu her zaman İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve tüm diğer illerden kolaylıkla arayın, gazete ilanlarınızı zahmetsizce, yorulmadan her yerden verin.

Hürriyet ilan Servisi