Gazete ilanı vermek

Hürriyet ilan Departmanı

Hürriyet gazetesi ilan departmanı siz müşterilerine özel kampanyalı ilanlar, uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri sunarak hizmet veren bir ilan servisidir. Hürriyet’e vereceğiniz tüm gazete ilanlarınızı seri ilan sayfalarında veya insan kaynakları sayfalarında yayınlatmanıza yardımcı olmak ve 7 gün 24 saat hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.
Hürriyet ilan departmanını bir telefon ile arayın, Hürriyet’e iş ilanı, insan kaynakları ve personel ilanı verin. Hürriyet gazetesine verilen eleman ilanlarındaki dönüşüm oranları ve eleman bulma hızı oldukça etkilidir.
Hürriyet gazetesi ayrıca pazar günü insan kaynakları adı altında eleman ilanlarının bulunduğu bir sayfa hazırlamaktadır. İk sayfası olarak da bilinen bu sayfalara da ilan departmanı sayesinde ilan verebiliyorsunuz.
Vefat ilanı – Ölüm ilanı gibi ilanlarınızı da Hürriyet gazetesi vefat ilan sayfalarında kolaylıkla yayınlamanızı sağlamaktayız. Vefat, ölüm ilanı vermek ve ücretlendirmeler hakkında detaylı bilgiler almak için bizi bir telefon ile aramanız yeterli olmaktadır.
Kayıp kimlik – evrak ilanlarınızı Hürriyet gazetesine vererek ulusal bir gazete de kayıp ilanlarınızı da yayınlamanızı sağlıyoruz.
Duyuru, genel kurul, basın ilan kurumu ilanı vermek istiyorum diyorsanız Türkiye’nin en çok okunan gazetelerinden olan Hürriyet gazetesine ilan vermek için yapmanız gereken tek şey bizi aramaktır.
Özgün ilan tasarımları ve gazete ilanlarında uygun fiyatlar sunan Hürriyet ilan departmanı günün her saati sizlere bir telefon kadar yakındır.
Siz de eleman, emlak, iş ilanı, vefat – ölüm, kayıp ilanı gibi tüm gazete ilanlarınızı Hürriyet ilan departmanlarımıza ulaşıp verebilirsiniz.

Hürriyet ilan departmanı.

hurriyet_ilan_departmani

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir